Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adda

jakoś nie mam ochoty zeby zajść w ciazę, choć jako kobieta

Polecane posty

o tym myśle ... mysle, mysle, mysle aleto prowadzi do nikąd... nie jestem przekonana do tego wogole znajduje 100 powodow na nie. po co komplikowac sobie zycie jak sie tego nie pragnie, jak bede kiedys pewna ze chce miec dziecko i przedewszystkim bede czuc tę potrzebe to bedziemy sie starac. takie jest moje podejscie, wpadka rozwiazałaby wszystkie watpliwosci, ale mnie na ten wyczyn nie stac, mam cykora.

Gość to samo przyjdzie
nie martw sie !!!!!!!!!!!!!

Gość polowa kobiet tak ma

Gość a ja jestem zdania
ze polowa kobiet tak ma a 2ga polowa tez by tak miala gdyby zdazyla przed.. wpada:P

jedne tak mają inne tez tak mają ale mają tez odwage zaryzykowac wpadke, ja podobnie nie mam odwagi na taki krok ? czemu bo to igranie z losem

Gość a ja jestem zdania
odwage zaryzykowac wpadke -buhahaha bardzo lirycznie opisalas glupote

Gość a to peh
dooooooooooooo' "ja jestem zdania " ale ty durna jestes nie kumasz prostych zdań? uśmiac sie mozna.....

Gość m_i_m_III
ja tez nie mam i dlatego nie zachodze, nic prostszego

Gość krakkowiankaaa
eeee tam nie przesadzajcie

Gość wolę ..... no wlasnke
Ja też tak mam, a jestem grubo po 30-stce. Myślę, że to już nie przyjdzie. Niektóre kobiety tak mają.

Przyjdzie z czasem ...zobaczysz ! My powedzielismy sobie - nie zabezpieczamy się ot tak nagle - i bedzie co ma byc ...najpierw był okres ..i lekkie rozczarowanie a pozniej spozniający się okres i cykor - tescik dwie kreski i przyszło przerażenie ! pozniej juz było tylko wielka miłosc i gadanie do brzuszka :) teraz córcia ma prawie 15 miesiecy i nie żałuje tamtej decyzji ! a my jutro bedziemy mieć śliczną rocznice 5 lat razem ....❤️ tylko ,że mąż daleko :( ale jeszcze troszkę ...;) pozdrawiam cię

ja sie boję tego ze trzeba bedzie sie zdecydowac na siłe,,,,bo czas ucieka a dziecko trzeba miec choc jedno nawet nie wiem kiedy czas na 2gie....ja chce miec dziecko ale wiadomie to dla mnie za trudna decyzja na dzis.