Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynnna

O co mu chodzi?

Polecane posty

Gość anna ania
klaudce 27 chodzilo chyba o to,ze skoro facet jest starym kawalerem, to chyba cos z nim nie tak;) zerowa inicjatywa?

Gość malenka_m
Myślę, że teoria, iż facet 34 kawaler musi być jakiś nienormalny, jeśli jest kawalerem-jest zupełnie błędna. Ja poznałam mojego faceta gdy miał 28 lat i co? także mogłam pomyśleć-o rany jeśli jest kwalerem w tym wieku to pewnie jest jakiś kiepski i go żadna nie chciała. Jednak poznałam go dobrze i wiem, że to iż w takim wieku był sam nie wynikało z tego, że z nim jest coś nie w porządku, tylko ztego, że nie miał szczęścia w związkach. Był w dwóch związkach zanim mnie poznał i po prostu nie udało się. Tak samo człowiekowi w wieku 30 lat może się nie udać związek, jak w wieku 25 czy 20 lat. Budowanie teorii o tym, że starzy kawalerowie są nie w porządku i dlatego są sami jest obraźliwe zarówno dla starych kawalerów jak i dla osób, które nie z własnej winy są same a mają takie samo prawo do miłości jak cała reszta świata.

Gość h67u7
malenka--> wszytsko rozchodzi sie o to,ze kawalerowi lat 30kilka bedzie trudniej stworzyc zwiazek niz mlodszemu chlopakowi. "starzy" kawalerowie zwykle wyznaja zasade,ze "chcialbym, ale sie boje" i nie podejmuja anwet wyzwania. Moze ten "kolega" autorki tez taki niezdecydowany:O facet w tym wieku powinien wiedziec,ze jak cos sie zaczyna to sie konczy a nie zostawia niedomowien:O

Gość ehhh no wlasnie
Gdzie sa Ci zdecydowani faceci?!!!

Gość justynnna
Nikt sie juz nie wypowie? Zdnych optymistycznych scenariuszy??;)

Gość malenka_m
A co do justyny: jej jakby mu zależało to by się odezwał- proste zresztą co z Twoim dystansem? raz się spotkaliście na randce tak? a Ty już przeżywasz, że mu nie zależy? nie można tak od razu się angażować- dystans dystans i jeszcze raz dystans