Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atky

dermatolog w Poznaniu

Polecane posty

Gość atky

Witam, Czy zna ktoś dobrego i sprawdzonego dermatologa w Poznaniu? Od roku walczę z trądzikiem i w końcu muszę iść do niego iść...

Gość atky
nikt nie odpowie???? znalazłam w necie gabinet dra Aleksandra Karpisiewicza przy ul. św Marcin 43.... może ktoś był u niego...?

Gość atky
pomóżcie!!!

Gość croo
ja do tego Karisiewicza nawet nie weszłam, odstraszył mnie wygląd tej budy w której ma gabinet. od jakiegoś roku chodzę do derm. Marioli Pawlowicz, jej telefon: 0601747670. Bierze 70zł. ogólnie jest dobrze, nie podobało mi się w jej radach parę rzeczy na początku i próbowałam paru innych dermatologów, ale i tak w końcu do niej wróciłam, bo okazywała się najlepsza. I w dodatku już dwóch innych dobrych prywatnych lekarzy w poznaniu- z innej dziedziny - już mi ją też polecało. za wizytę bierze 70zł.

Gość atky
vanessaaa- a ta pani doktor leczy prywatnie? i ile bierze?

Gość szarawary
też mnie ten temat interesuje, podzielcie się spostrzeżeniami poznaniacy!

Gość szarawary
croo-----------> a jakie konkretnie rady ci się spodobały?

Gość tylko i wyłącznie
doktor Żaba poszukaj w necie namiarów, kolejki sa długie, ale jest rewelacyjny

Gość atky
ale dr Żaba jest strasznie drogi....

Gość croo
pisałam że mi się NIE spodobały jej niektóre rady. Np to, że na pierwszej wizycie od razu zaproponowała mi Diane 35. Zdecydowanie odmówiłam bo już ją kiedyś brałam i bardzo dużo złego mi uczyniła w gospodarce hormonalnej. Powiedziała też, ze trądziku nie da się wyleczyć, że całe życie będzie trzeba jakimiś maśćmi się czasu do czasu traktować. Zniechęcające jest też to, że sama nie ma najłądniejszej cery. Teraz biorę antybiotyk- na własne życzenie, bo chciałam go uniknąć, ale maści skutkowały krótkoterminowo, więc spróbowałam. jest coraz lepiej po 1,5 miesiąca stosowania. Dałam szansę tej dermatolog, bo jak juz mówiłam była najlepsza, a poza tym trzeba dać jej szanse aby poznała mój organizm, wtedy będzie wiedziała w którym kierunku iść

tak przyjmuje prywatnie, ale nie wiem ile bierze za wizyte, wiem ze jest konsultantem na wirtualnej polsce.

o profesorze Żabie też słyszałam różne opinie. pwnie ludzie uważają ze jest najlepszy bo jest profesorem.

Gość szarawary
a ja słyszałam o dr grajeskiej dobre opinie, o żabie różne - sama nie wiem..

Gość szarawary
a i jeszcze o dr adamskiej, hmm.. kogo wybrać?

Gość atky
kto jeszcze zna jakiegoś dermatologa w poznaniu???

ja byłam kiedyś u dr. Trzeciaka i odradzam go:( tzn. facet miły i wogóle ale co tylko u niego byłam to gadał co innego, zmieniał mi metody leczenia itp. jakby wogóle nie pamiętał:(

Gość Anna U.
Doktora Karpisiewicza stanowczo odradzam!!!!!!!!!!!! Byłam u niego parę tygodni temu z lekkim problemem cery i jakąs upartą chorobą skóry na stopach. Przepisał mi dwie maści i antybiotyk. Żadna z maści nie zaskutkowała, a od antybiotyków nabawiłam się grzybicy pochwy! (całe szczęście, że mam rewelacyjnego ginekologa! :)) Oczywiście przepiasny przez dermatologa antybiotyk nie pomógł na zmiany skórne, z którymi do niego przyszłam. Poza tym wizyta u tego watpliwej jakości lekarza kosztuje 100 zł, wchodzi się, że tak powiem "z ulicy" do gabinetu, który nie wzbudza zachwytu. U tego pana nie ma nawet rejestracji! Poza tym pan nalegal na wizyte za tydzien (wiadomo, kolejna stówa do kieszeni) i z premedytacja na kartce, na ktorej dostalam wytyczne co do stosowania lekow i masci zakreslil nazwe apteki, do ktorej mam sie udac. Nie chcę mieć już nic wspólnego z tym "specjalistą". PORAŻKA!!!

Gość Marek1984
Witam, czytałem ostatnio kilka dobrych opinii o dr Kaźmierowskim! Czy ktoś może mi powiedzieć o nim kilka słów: ile bierze za wizytę i czy rzeczywiście jest taki dobry? Z góry dziękuję

Gość Chohhla
Byłam u dermatologa Karpisiewicza na św Marcinie. Za pierwszą wizytę zapłaciłam 200 zł !!!! , kolejna niby darmowa - zostałam przyjęta na dosłownie 2 minuty, już wiem dlaczego darmowa. Oczywiście problemu nie wyleczył, wysłał mnie do jakieś apteki po tabletki i dwie maści. Stosuje już ponad miesiąc i nie ma poprawy. Czy znacie jakiegoś dermatologa na NFZ ??

Gość gość
ja polecam Klinike Promienistą i dr Ziemiańską, super atmosfera i trafna diagnoza :)

Gość gość
Bardzo proszę o pomoc. Szukam naprawdę dobrego dermatologa w Poznaniu. Byłam już u 5 róznych lekarzy i każdy miał inny pomysł na moją dolegliwość Tony maści, sterydów i żadnej poprawy. Czy macie kochani kogoś naprawdę sprawdzonego, bo zaczynam popadać w depresje a moja skóra jest w opłakanym stanie. Pomożecie?

Gość tropinka34
A próbowałaś w prodermie przy ul Wyłom 16? Ja tam chodzę i maja na prawdę świetnych dermatologów... Skoro masz takie nieciekawe doświadczenia to polecam Ci udać się właśnie do prodermy... Ja uważam, że są tam najlepsi dermatolodzy w Poznaniu. Masz tu ich stronę http://www.proderma.pl/ poczytaj jakie zabiegi oferują

Gość gość
Jeśli chodzi o Kraków, to najlepszym wyborem jest pani Renata Budzicz http://budzicz.pl pełen profesjonalizm w swoim fachu :)

Gość gość
Z dermatologów świetnym specjalistą jest w poznaniu dr Sławomir Urbanowski. jestem pod jego stałą opieką dermatologiczną. pan doktor przyjmuje teraz w klinice Art clinic Nad seganką na jeżycach.

Gość gość
zmiana diety, dermokosmetyki, nie nakładać dużo ciężkich podkładów, korektor od czasu do czasu, myć twarz Cetaphil, Avene Cleanance jest to bradzo dobra seria, możesz popytać o inne jeszcze dermokosmetyki