Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dzidka50

Kobieta lat 50 pozna młodego przystojniaka z Bełchatowa

Polecane posty

Gość karzeł560
ej prosze mi dzidy nie obrazac ona nie szuka erotycznego partnera tylko mnie

Gość bic
no bo ty na erotycznego partnera się nie nadajesz :O

Gość karzeł560
a czemu nie jestem czuły i niewinny

Gość karzeł560
mam tylko 1 wade sikam na siedzaco bo nie dosiegam do klozetu czy to aby problem?

Gość karzeł560
jestes piekna umów sie ze mna

Gość tadek
mniam -to ty , chętnie bym sie z tobą popiescił

Gość tadek
oj daleko , lubelskie :-(

Gość tadek
własne nie , mam 24 lata psi ;-)

Gość tadek
oj chyba poszłaś spac -papa słonko

jezeli jestes nadal chetna to napisz chetny164@interia.pl czekam na Twoja odpowiedz nawet jezeli bd negatywna.

Gość slazak
Witam chętnie poznam dojrzała kobietę ze Ślaskiego jestem z ok Bielska Białej. e mail: janusz_mtzmadczak@o2.pl Ja przystojny 29l.

Gość gość
Witam!!! Zainteresowało mnie Twoje ogłoszenie, może co nieco o mnie. Fajny facet 180cm zielone oczy krótkie włosy sylwetka normalna. Jak mogę to proszę wyślij fotki, wysyłam jako drugi. Napisz coś więcej. Do szybszego kontaktu podaj nr komórkowy, zadzwonię i uzgodnimy co dalej. Jestem otwarty na wszelkie propozycje, czysty i dyskretny. spotkanieee@op.pl prosze podaj kom w @ to zadzwonie. Pozdrawiam.

Gość gość
O jacie sami d****arze, nie wstyd wam? Takich jak wy to bym nawet kijem nie dotknęła puszczalskie dziady.

Gość gość
ja chetnie poznam starszą Panią mój email mich30al@gmail.com zapraszam łódż i okolice

Gość gość
Czego oczekujesz od starszej Pani? Określ wiek, wygląd. Podaj swój wiek, wygląd, czym się zajmujesz?

Gość gość
niczego nie oczekuje poza wspólnie spędzonym czasem, wypełnionym przyjemnościami na wszelkich poziomach. ja 38 lat 194/110/140w klatce piersiowej c.blond. po prostu bardzo chce być z dojrzałą Panią...interesuje mnie Pani dojrzała której oddam się cały... która lubi być rozpieszczana....zapraszam do kontaktu na email mich30al@gmail.com.całuje dłonie m

Gość gość
podoba mi się że dojrzała doświadczona Pani zwraca na mnie uwagę i pozwala dotykać i całować się ....strasznie mnie to kręci ta różnica wieku... Pani wygląd jest drugorzędny fajnie jakbyś była zadbana... ach marzenie... nie mam śmiałości w realu porozmawiać z kobietami które mi się podobają...chyba za bardzo na piedestale stawiam kobiety...napisz szukam jednej Pani na stały układ....

Gość gość
gość wczoraj niczego nie oczekuje poza wspólnie spędzonym czasem, wypełnionym przyjemnościami na wszelkich poziomach.Rozwiń temat, co przez to rozumiesz. Czy jesteś zainteresowany panią 80+ Oczekujesz sponsoringu?

Gość gość
Witam Panią nie oczekuje sponsoringu możliwość intymnego przebywania z Panią jest dla mnie nagrodą, nie oczekuje żadnych form rekompensaty czy innej nagrody ,po prostu sprawia mi przyjemność i satysfakcje sprawianie rozkoszy i przyjemności mojej Pani...na wszelkich poziomach tzn płaszczyznach, mogę pójść z Panią na spacer do Parku , na drinka do pubu , lub masować stópki przed telewizorem mogę jeśli to sprawi Pani przyjemność umyć okna lub posprzątać ale mogę też jeśli ylko Pani zechce kochać się z Panią na wszelkie sposoby...zapraszam do kontaktu na email. mich30ad@gmail.com.. całuje dłonie m

Gość gość
oj błąd w adresie email jest mich30al@gmail.com przepraszam i czekam na kontakt . całuje dłonie m

Gość gość
No ok.Rozumiem, że masz bardzo dobre serce, piękną romantyczną duszę i kochasz ludzi. Ale powiedź mi chłopcze /chyba tak Cię mogę nazywać ze względu na wiek/ czy potrafisz opowiadać bajki, bo ja na starość troszku dziecinnieje. A i jeszcze jedno trzęsą mi się ręce, trzeba mnie karmić. Poza tym musisz zmieniać mi pampersy.Jeżeli nie przeszkadzają Ci moje starcze ułomności napisz gdzie mieszkasz, bym mogła określić swoje możliwości. Wybacz, że nie korzystam z Twojego emaila, ponieważ nie posiadam dostępu do poczty.Możemy kontaktować się wyłącznie przez to forum.

Gość gość
witaj niestety musisz szukać pielęgniarza a nie kochanka dla mnie nie było by problemu jakbyś miała 80 i siły oraz potrzeby na seks ze mną na pewno niebyła byś rozczarowana. niestety twoje potrzeby wymagają poznania pielęgniarza opiekuna. całuje dłonie i życze powodzenia i zdrowia.m

Gość gość
50 i jakie wymagania!do 35 lat i przystojny!