Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muza stróża

Czym denerwują Was facei

Polecane posty

Gość muza stróża

bo mnie to ostatnio chyba wszystkim ;) chyba jakiejś alergii dostałam :p

Gość jesteś lesba
????????

Gość muza stróża
nie, nie jestem :p ale jak słucham tego i patrzę na toto, to mam ochotę zostać ;)

Gość puszczaja bonki w moim towa
rzystwie:O

Gość muza stróża
zabierzcie tego bruneta 2 posty wyżej, bo też mnie denerwuje ;);)

Gość ahhhhhhh
Mój facet drapie się po głowie i potem ot tak oblizuje palec. Myślę, że robi to bezmyślnie, ale wkurza mnie toooo. Witaj Andrzeju:-)

ja coś do niego mówię, a on robi głupie miny. Mam ochotę go wtedy zabić!!! Albo umawia się ze mną, że przyjedzie wcześniej, a przyjeżdża 2 godziny później! I uważa, że powinnam się ciszyć z tego, że czasem nawet zdarzy mu się spotkać ze mną o czasie, tzn. punktualnie. Faceci to jakiś chory gatunek.

Gość feeee
a mnie wkurza jak przychodzi po pracy naje sie walnie piwo i od razu wali sie na wyro i chrapie!!! ja pracuje wiele dluzej od niego wczesniej wstaje i zawsze po pracy musze znalesc sile a on???? SIET :)

Gość lola la
zasrywa mi klozet

Gość nagle się wydłużyła i ukuła
Pewnego razu w szafce na narzędzia znalazłem miedziane druty i wziąłem jeden z nich i zacząłem papkować i patrzyłem na końcówkę czy zaczyna się wydłużać w wyniku papkowania i nie wydłużała się ale mój tata przyszedł i popluł końcówkę, a ja dalej papkowałem i nagle się wydłużyła tak około 1,5cm i była nieco jaśniejsza od reszty drutu taka nowsza bo reszta drutu była stara i gdy go trzymałem w ręce druga część drutu się nagle wydłużyła i mnie ukuła.

Gość lola la
niezmywa po sobie wiecznie wraca spozniony oglada glupie filmy skacze po kanalach .........itp.itd

Gość pokemon222
ja oglada sie za innymi panienkami ,jak oglada mecz w telewizji ,jak chce wypic piwo ,jak jest "zbyt miły" dla mojej rodziny ,jak gada na mojego tate(czyli swojego tescia) ,jak ..zapomina o tym ze ma wyniesc smieci ,jak przeklina kiedy sie uderzy o cos ,jak mnie poucza we wszystkim

Denerwuja mnie niezdecydowaniem. Mowia A, robia B, mysla C. Codzienna zmiana wizji. Zero konsekwencji i logiki. A niby to kobiety sa chaotyczne i zmienne :O Kurwens!

Gość lola la
ahas bo oni myslea ze wiedza lepiej od nas ale grubo sie myla kulfony jedne na pouczanie im sie zbiera !!!!!!!!!

Mówię coś do Niego, a On nie zawsze słucha ....potem głupio pyta co mówiłam Nie zanosi po sobie talerzy do zlewu tylko zostawia na stole Co wtorek chce wychodzic z kolegami do baru... Chyba dzisia tez mam zły dzień( bo jest wtorek):D

mnie wkurza jak coś mówię, a on w połowie zdania odwraca sie i zaczyna cos robić albo wychodzi z pokoju przy czym twierdzi ze słucha :o

Gość guta
gadulstwem i "zapachem" potu- fuuj!

Gość wole bez nicka
Jakbyś zobaczyla co tworzy mój facet w obecnej chwili to by Ci rece opadly mnie już opadły nachalał sie piwska i słucha muzyki do tego co chwila posyla teksty dziwnej tresci to do mnie to do mojej corki i jej koleznki kloszmar

Gość no więc
wole bez nicka --> często tak masz, czy to pojedynczy epizod ?

Gość no więc
Haris Pilton rewanżuj się tym samym ;)