Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhutloh

Do dziewczyn używających często prostownicy

Polecane posty

Gość bhutloh

Jak wyglądają Wasze włosy? Czy są bardzo zniszczone? Jak często używacie prostownicy?

Gość OLIWIA...27
Ja używam średnio często. Raz na tydzień, od około 2 lat. Ostatnio byłam u fryzjerki i pytałam czy wg niej mam zniszczone włosy, powiedziała że w ogole nie, na tyle używania prostownicy, tylko kilka rozdwojonych końcówek. Rzeczywiście, włosy mam zdrowe. Gęste, błyszczące i nie są suche. Udała mi się prostownica którą kupiłam. Była za niecałe 30 zł, a świetnie prostuje włosy (mimo iż mam dość mocno kręcone włosy, ona prostuje je na zupelnie proste) i nie szkodzi im.

Gość bhutloh
dzięki za pierwszą odpowiedź:-)

Gość atky
ja używam codziennie prostownicy, i kiedyś miałam strasznie zniszczone końcówki ale zaczęłam używać odżywki "pantene intensywna regeneracja".Nałożyłam na końcówki większą ilość odżywki i masowałam aby lepiej ją "wchłonęły". to działa!

Gość bhutloh
Nikt więcej się nie wypowie?

Gość sarenkaaamala
uzywam i wlosy mam ok. troche mi sie rozdwajaja koncowki ale bez proetownicy tez mi sie rozdwajaly. uzywam taniej prostownicy, czasem codziennie, czasem co drugi dzien.

Gość kie ka
uzywam prawie codziennie ,wloski troche matowe i koncowki takie szorstkie ale bez tego bym z domu nie wyszła :P jakie odżywki polecacie?

Gość kiciunka
ja uzywam juz ok 3 lat raz w tygodniu po umyciu.Mam grube mocne kręcące sie włosy.Z prostymi czuje sie wygodniej i jakby bardziej zadbana.Nie niszcza sie.Bo wydaje mi sie ze wlos rosnie sam sie regeneruje...gdyby 3 lata spalac te wloski to by ich nie bylo atak sa...:))

ja uzywam od 4 lat,codziennie... włosy mam zniszczone więc często je obcinam-czego później żałuję :P. po wyprostowaniu wyglądają jak mop albo jakaś inna szczotka. od niedawna po każdym prostowaniu wcieram we włosy serum na zniszczone końcowki z AVONU. naprawde działa,włosy wydają się zdrowe i takie lśniące...

Gość oooooooooooko
ja tez uzywam prostownicy codziennie. wlosy mam liche ale chyba nie gorsze niz przed tym jak nie uzywalam. tez jakies odywki stosuje rozne. nie wyszlabym z domu bez prostowania wlosow

Ja używam co drugi dzień, ale od krótkiego czasu, więc na razie włosy mam ok

prostownica strasznie niszczy włosy! ja używam od 3 lat i nie jest to najtańsza prostownica ale i tak włosów mam chyba połowe z tego co było przed stosowaniem prostownicy, ale mimo to prostuję nadal bo włosy ślicznie wyglądają po wyprostowaniu tak zdraowo :)

Gość Lala Girl
Ja prostowałam codziennie! Dałam sobie z tym spokój bo zauwazyłam że im częściej prostuje tym bardziej mi sie odwijają . Nie prostuje juz jakies 1.5 miesiąca. Włosy mam zdrowsze tylko koncówki jeszcze zniszczone.. Używam odżywki Pantene Pełnia Blaski bardzo dobra... Wax do włosów blond.. jedwab Biosilk. Odzywka garnier wygladzajaca i teraz chce sobie kupic jakąś z gliss kura bo są bardzo dobre i jakas pantene na koncówki bez spłukiwania.. :D mam manie na punkcie odzywek :D Ale dzieki temu włosy są ładniejsze;] Przez ten czas narazie chodze w kucyku.. potem zabłysnę lśniącym rozpuszczonymi włoskami :P