Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studentka MYSZA

głupie nocne rozmyślania...

Polecane posty

nie chcę myśleć o tym co mnie spotkało, nie chcę nie chcę, udawało mi się to, a tu kolejna noc bardzo smutna, tylko ryczeć mi się chce eh... Napiszcie coś...

Gość 85320752
napewno o faceta

zostawił mnie na początku czerwca... już nawet ostatnio myślałam, że dam radę bez Niego, ale nadeszła ta noc i znów jest beznadziejnie... Znów nie rozumiem. znów mi Go strasznie brakuje:( dlaczego dzisiaj?:( jutro wieczorem wyjeżdżam, nie chcę jechac w takim humorze:( już było dobrze naprawdę... whispers dziękuję

no nie martw sie :) zaden facet nie jest wart Twoich lez. Prosze w tej chwili wziasc sie w garsc :) bedzie dobrze, wiem ze to banalne slowa.. Pewnie beda Cie jeszcze nie raz i nie dwa nachodzic takie mysli i takie noce sie zdarza.. ale z biegiem czasu minie, zblednie.. zaczniesz nowe LEPSZE zycie :)

już myślalam, że właśnie zaczynam żyć bez Niego... Nic z tego jednak... Dlaczego miłość się kończy? Jak to jest w ogóle możliwe?:( jeszcze osattanio odezwał się na gg, bo nie wiedziałam czy żyje... napisał 3 zdania i sobie poszedł. żadnych uczuć w tym nie było, niczego kompletnie... Chyba się uzależniłam:(

Gość znowu o facecie
💤:O

katujesz sie niepotrzebnie.. nie rozkladaj tak na czesci pierwsze kazdego jego zachowania, kazdego gestu, bo sie wykonczysz.. musisz zaczac zyc bez niego. Dobrze, ze wyjezdzasz.. bedziesz musiala myslec o czyms innym, a im wiecej zajec - tym lepiej :) Pomysl sobie, ze to on ma pecha, bo stracil naj naj naj dziewczyne i juz nigdy nie bedzie taki szczesliwy.. Ty za to bedziesz o wiele wiele szczesliwsza. Jesli ominelo Cie cos czego bardzo chcialas, to czeka Cie cos lepszego :)

staram się wyjeżdżać, nie siedzieć w domu i wiem, że mi to pomaga, mam nadzieję, że jak wstanę jujtro to będzie dobrze... nie umiem pomyśleć tak, jak napisałaś/eś... Co do ostatniego zdania... Różnie to bywa i pewnie mnie nic już nie czeka ehhhhhhhhhhhhhh chyba wyłączę to pudło bo ta smutna muzyka mnie dobija...

oczywiscie, ze Cie czeka :) jeszcze tyle szczescia bedziesz miala w zyciu.. ze ho ho. Pamietaj, ze milosc jest wieczna, zmieniaja sie tylko partnerzy ;) widocznie, musialas przezyc takie doswiadczenie, zeby teraz byc silniejsza i inaczej patrzec na ludzi i swiat..

Prawdziwa miłość jest jedna. A ja kocham. Niestety, są na świecie ludzie szczęśliwi i nieszczęśliwi. Ja już swoje szczęście przeżyłam, zostało to drugie:( ciężko... idę sobie, bo już nie mogę... dziękuję, że byłaś/eś:* miłej nocy