Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia_myszka1989

Czemu nie mam orgazmu??

Polecane posty

Gość sylwia_myszka1989

Witam kocham sie z moim miskiem juz dos dlugo ale ja przy sexie nie mam orgazmu i nigdy nie milam i nie wiem dlaczego??? bede miec normalnie dzieci?? bo ja nie mam pojecia a nioe mam kogo zapytac z gory bardzo dziekuje ja odpowiedzi :D

wiele kobiet ma problem z orgazmem, to leży w psychice... czasem za bardzo tego chcemy i za duzo o tym myślimy... różnie bywa... a po co Ci orgazm do dzieci? facet musi miec żeby wprowadzic plemniki, ale Ty nie musisz...

Gość doda-ajj
powiem Ci tak-nie każda kobieta od razu moze cieszyc się orgazmem nawetjeśli seks z jej mezczyzna ja zadowala.jesli masz taki problem proponuje Ci najpierw samej poznac swoje ciało.spokojnie usiadz i spróbuj sama-moze Cie to peszyc lub nie-ale wtedy poznasz miejsce i moment ktory jest bliski do orgazmu-najłatwiej osiagnac orgazm łechtaczkowy,wiec moze od takich starań zacznij.ja wiem ze to moze okazac sie dziwne ale mi pomogło-po 4 latach seksu bez orgazmu.odkrywasz wtedy swoje miejsca, poznajesz momenty w których jestes najblizsza celu;) i wiesz do czego dążysz.pzdr!!

ano właśnie, orgazmu sie trzeba nauczyc ;) mozna poćwiczyc jakies pozycje które stymulują punkt G, albo spróbować zaciskać mięśnie pochwy czy potrenować jakies pozycje podczas których ocierasz sie łechtaczką o ciało partnera i wszystko przyjdzie z czasem

ona pewnie by chciala miec orgazm pochwowy w trakcie stosunku to nie wiem czy samodzielna stymulacja łechtaczki cos da... oczywiscie warto poznać swoje ciało itp, ale z partnerem tez mozna poćwiczyc różne pozycje, na pewno bedzie fajniej jak podczas stosunku on ją bedzie dotykał i drażnił jej łechtaczkę

Gość facet po prostu nie może się
śpieszyc może najpierw niech Ci zrobi minetkę a dopiero potem normalny seks łatwiej jest miec orgazm pochwowy jesli przedtem już miało się łechtaczkowy większosc kobiet nie ma orgazmu bo facet się za bardzo spieszy, za krótka gra wstępna, za mało pieszczot bo oni się za szybko napalają i potem szybciutko kończą, kobieta potrzebuje przynajmniej pół godzinki pieszczot przed stossunkiem by się odpowiednio rozgrzac a facet już po kilku sekundach jest gotowy do akcji i potem nic dziwnego że wg faceta cały seks z grą wstępną to 15 minut.... w 15 minut to my kobiety dopiero robimy się gotowe do tego by się rozgrzac a zanim sie rozgrzejemy to już oni są po zawodach.... taka prawda....

Gość sylwia_myszka1989
Wiecie co jak uprawiamy sex to moj chlopak robi mi minetke lub sam reka obydwoje znamy juz swoje ciala takze ja mam orgazmy tylko nie przez sex tylko minetke lub reka :D takze nei mam zke tylko dziwie sie czemu nei mam orgazmu przy seksie:?

no własnie dlatego, że kobieta sie musi tego nauczyć... niektore maja od razu, inne po jakims czasie dopiero mowie Ci poćwiczcie jakies pozycje w których stymulje sie punkt G (mozesz wpisać w google \"pozycje seksualne\" i na pewno cos znajdziesz), albo podczas stosunku zaciskaj i rozluźniaj na zmiane mięsnie pochwy, ale przede wszystkim rozluźnij sie bo jak bedziesz ciągle myśleć czy uda Ci sie tym razem dość czy nie, albo bedziesz bardziej niz stosunkiem zaprzątać mysli tym że np. bolą Cie kolana to nic z tego nie bedzie

Gość do autorki tematu
a czy nie jest tak,ze podczas uprawiania seksu myslisz o ciazy? stresujesz sie,ze mozesz zajsc? nawet jesli wydaje ci sie,ze o tym nie myslisz to podswiadomie na pewno masz pewne obawy. ja np tak mam. i mi seks nie sprawia przyjemmnosci. dlatego lepiej poczekac na moment kiedy bedzie sie gotowym na bobaska. mysle,ze wtedy orgazm przyjdzie z latwoscia :)

Gość sylwia_myszka1989
zobacze :p poslucham was:P

Gość ups223
Hmm...ja odkąd rozpoczęłam współżycie (będzie już 5 lat) nie doznałam orgazmu w trakcie...a taki łechtaczkowy bez problemu dosłownie w kilkanaście sekund:/ Chciałabym taki "normalny"... może kiedyś się doczekam ;)

Gość sylwia_myszka1989
dziekuje :P

Gość sylwia_myszka89
bede ciwiczyc z moim miskiem :D

Gość Lady F
Najlepiej by partner doprowadził Cię do orgazmu podczas gry wstępnej, samymi pieszczotami ;). Stosunek też jest potem łatwiejszy i przyjemniejszy.

Gość sylwia_myszka89
nie kiwdy tak jest uwielbiam sie z nim piescic :D