Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

rośnie liczba gwałtów

Polecane posty

Gość BeznadziejnaOsobaRozgoryczona
podszywie to powazny temt zachowałbys chociaz reszty godnosci i wyczucia smaku :o

Gość BeznadziejnaOsobaRozgoryczona
pomimo moich jak mi sie wydaje problemow natury egzystencjalnej wynikajacych z moich szeroko rozwinietych uczuc wyzszych [ mieszkam na 6 pietrze] pragnienia mnie dopadaja rowniez i takie by dobrze zjesc , obficie i bezbolesnie wyproznic i sie dobrze wyseksic.

Andrzeju rozumiem że interesujesz się losem Polski i narodu, mam nadzieję że nie jesteś jednym z tych co dużo gadaja a mało robią, jeśli nie chcesz byc politykiem to znaczy że masz dobrze poukładane w głowie. Masz pomysł jak zaradzić temu zjawisku?, udzielasz się w jakiejś organizacji? jeśli siedzisz tylko przed kompem, nic nie robisz a tylko gadasz to nie różnisz się niczym od milionów polaków którzy tylko potrafią narzekać

Nie uważam za szczególnego patriotę ale żal mi ludzi którzy stracili życie przez jakichś gnojków, jeśli ktoś porównuje mnie to polityka to dla mnie niemal obraźliwe bo politycy to podli i fałszywili i nigdy nie chciałbym być politykiem.Co ja mogę zrobić??? Mogę do Was kobiet skierować prośbę żebyście wychowali swoke dzieci na porzadnych ludzi,żeby nie mówiły do Was w ieku 14 at \"odp...się\" bo wtedy na wychowanie jest juz za późno.

Mądry człowiek nigdy nie będzie chciał byc politykiem chyba że zgłupieje lub ulegnie namowom innym albo będzie nagle chciał naprawiac świat, co i tak jest nierealne. Trudno w naszych czasach wychowac dziecko, ja staram się jak mogę, rozmawiam ze swoją córką ale i tak czasem przynosi mi z przedszkola hasła przy których mi szczęka opada, co z tego że ja będę się starac jak tysiące mamuś ma to w d.... bo wyścig szczurów trwa!

obecna \"klapa\" rzadzaca - paly jedne psuja wizerunek politykow. nie musi tak byc ze polityk to swinia i lachudra choc polityka to nie jest dziedzina pobożnych zyczen i uczuc tylko interes i pragmatyzm. brak nam elit z prawdziwego zdarzenia ludzi wyksztalconych humanistycznie [ a nie wg idei marksistowkich] , ktorzy umieja jak w grze w szachy przewidywac 10 ruchow przeciwnika na przod. nie zgadzam sie ze ludzire szlachetni nie powinni przec do polityki. otoz talent i umiejetnosci a takze wzorce szlachetne trzeba wykorzystywac. by zajac miejsce nalezne sobie i nie dopuszczac chujow i politykierow do tego by tymi naprawde madrymi rzadzili. bo wtedy to jest tak ze najpierw 100 glupich wygra wybory nad 10 madrych dla swego reprezentanta a potem 10 glupich rzadzi setkami madrych ludzi. i mamy tak jak mamy. a jusci!

Anulka:jakiś czas temu rozmawiałem z przedszkolanka,narzekała ze nie mozę poradzić sobie z dziećmi,używają słów takich jak k..rwa, pierd...się, nei reagują na polecenia nauczyciela a gdy wezwała rodziców to sama otrzymała wiązankę.

Gość to una winna
una dawac nie powinna.

Żyjemy w państwie bezprawia. Wkrótce (o ile jeszcze nie) zaczną rządzić bandyci. Precz z PiS.

Ja czytałam kiedys artykuł o rozwydrzonym chłopcu w przedszkolu który sieje postrach nawet wsród wychowawczyń, wezwano rodziców, okazało sie że ojciec jest policjantem i niewiele różnił sie od synka, zastraszył całe przedszkole, współczuje tym kobietom co tam pracują, nasz kraj to absolutny fenomen chamstwa i głupoty

To było do przewidzenia. Dorasta pokolenie JP2 wychowane od kołyski przez katechetów i kapelanów czyli przedstawicieli największej organizacji przestępczej świata.

nie, chyba nie o to chodzi, po prostu zachłystujemy sie luxusem który teraz jest dostępny, a którego odmawiano nam przez wiele lat socjalizmu, telewizja i internet też robi swoje, gdzie nie popatrzysz to albo sex albo morderstwa w mediach, wystarczy że taka nastolatka naogląda sie mtv a późńiej lata z tyłkiem prawie na wierzchu i nie dziwie sie że jest pod obserwacja gwałcicieli którzy też oglądaja mtv napalaja sie i szukają ofiar, porąbany ten świat