Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skarpetka.

strona www, link

Polecane posty

Gość Skarpetka.

Czesc Wszystkim. Wie ktoś, jak można wrzucic piosenke, jakieś zdjęcie na www. Chodzi mi o to, że potrzebuje zrobic jedną taką stronke. Wstawic tekst, jakąś piosenke, fotografie....tyle, że ja się kompletnie na tym nie znam. Może istnieją jakieś stronki do tego, hm ? Byłabym wdzięczna, jakby ktoś mógł pomóc. Pozdrawiam 🌼

Gość Skarpetka.
No nie wiem...wrzucic to na serwer.

Gość Skarpetka.
Prosze o pomoc.

Trzeba mieć miejsce na serwerze (płatnym lub darmowe), oraz znać przynajmniej HTML lub posiadać program do tworzenia stron www. Jak już zrobisz strony, wrzucasz je na serwer. Pierwsza strona powinna się nazywać index.htm lub index.psp

Gość web instructor -
w sumie to nic trudnego, tak jak wyżej napisane, ewentualnie może to jeszcze być jeszcze index.php, ale to już troszke wyższa szkoła jazdy. Polecam zrobić nawet najprostszą stronkę w czystym HTMLu, i wrzucić na początek na jakiś darmowy serwer. Wszystko zależy do czego ma służyć ta stronka. PS szybszych łączy i niższych podatków Pozdrawiam :)

Gość blog sobie załóż
tam to wszytsko bedziesz mieć

Gość web instructor -
blog też może być, co prawda za nimi nie przepadam (zwłaszcza z niektórymi darmowymi) ... ale to już rzecz gustu :P Będzie prościej jeśli autorka topiku napisze może coś więcej, tak w ciemno trudno doradzić odpowiednie rozwiązanie.