Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba jestem dziwna

lubie te długie podszywy na kafe. często mnie rozśmieszaja

Polecane posty

Gość chyba jestem dziwna

i zadziwia mnie to jaka ktos kto je pisze ma wyobraźnię :-D

Gość chyba jestem dziwna
bo ja nie potrafię nawet uzasadnić sensu sowjej obecności na kafeterii, tak mam uboga wyobraźnię a także moje myśli są płaskie jak płyta przystanku kolejowego w Falenicy, to znaczy są tam jakieś wybrzuszenia i spękania ale to akurat tyle, żeby się w nich schować gdy mija ten straszny sen, o tym że jestem człowiekiem, włażę wtedy pomiędzy szpary i se mrygam na ludzi okiem mrówczym :classic_cool:

mnie tez :D ale teraz juz sie jakos nie pojawiaja, albo ja na nie nie trafiam

Gość BeznadziejnaOsobaRozgoryczona
te długie tak ale nie te w których nie idzie odróznic podszywa od prawdziewj osoby :o

moze mnie wreszcie ktos wypieści?

albo chociaż wypuści :O

Gość chyba jestem dziwna
Kiedy tylko popołudniowe deszcze monsunowe zwilżą spragnione dachy i ulice na przedmieściach New Delhi, uroczyście zakładam strój woja z drużyny Mieszka I i gromko szczekając biegnę na czworakach do najbliższej drogerii, gdzie żądam wydania mi pięciu kostek mydła "Biały Jeleń", w zamian za bliżej niesprecyzowane usługi seksualne. :classic_cool:

Gość z innego tematu skopiowane
"Codziennie wczesnym popołudniem,przebieram się w stroj batmana kupiony w biedronce oraz dziurawe rajstopy mojej babci,przewieszam przez szyje lorgnon mojego dziadka,po czym z zachowaniem szczególnej ostrożności,cicho i niepostrzezenie niczym oddzialy marines,wykradam się z wynajmowanego mieszkania w bloku,by za chwile odważnie i dostojnie niczym przestraszny struś pobiec do pobliskiego parku celem odświeżającej kąpieli w fontannie.Kiedy już skoncze,leze przyczajony w gestej trawie niczym mlody gepard czyham na moja ofiare.Gdy tylko ujrze przez lorgnon mojego dziadka,babcie wracajaca z zakupow,wyskakuje zwinnie z gestej trawy porastającej park,i z rykiem chorego pterodaktyla rzucam się na ofiare,by czym przedzej wyrywac jej torbe pelna słoneczniku i parowek z biedronki.Nastepnie szybko,bezszelestnie i nie zauważony przez nikogo wracam do mojego lokum w bloku by w spokoju posilic się moim lupem i zawisnąć do gory nogami na balkonie,po czym oddac sie z tej perspektywy obserwacji otoczenia i myslac ze nikt tego nie zauwazy."

Gość o tuuuuuuuuutak macie topic ha
Niczym wygłodniały lampart przeszukujący puszczę, z wielką godnością i całkowitą pewnością o słuszności swojego postępowania, z majestatycznym spokojem i skupieniem umysłu godnym medytującego buddysty przemierzam bezkresne szlaki doliny Kongo w poszukiwaniu ciepłych aromatycznych stolców dzikich zwierząt, aby móc zaspokoić swój niedający się opisać głód oraz uświadczyć podniebienie smakiem tego cudownego przysmaku, który gdy już znajdę to z wielkim pietyzmem i z poszanowaniem godności oraz ze świadomością wspaniałości chwili wyniosłym ruchem ręki obejmę upatrzony stolec i w sakramentalnej ciszy skonsumuję swój posiłek odczuwając przy tym stan głębokiego oczyszczenia duszy i całkowitego spełnienia swojej egzystencji Z wyrazem zadowolenia na mojej zajęczej wardze zakradam się do toalety w barze mlecznym "Euruś" w Poznaniu by tam chłeptać prosto z podłogi rzygowiny po panu Edku, bywalcu pobliskiej meliny. Ja jestem bardzo inteligentna i proszę mnie nie obrażać! Wiem na przykład że kto wygrał w bitwie pod Verdun (Francuzi), wiem kto jest obecnie ministrem spraw wewnętrznych we Francji (Nicholas Sarkozy), wiem jak się nazywa stolica Chile (Santiago) a nawet kto napisał "Pieska przydrożnego" (Miłosz). Nie przeszkadza mi to jednak wkładać sobie do odbytu dorodnego kalafiora, liżąc jednocześnie mojego sąsiada z parteru po dawno niemytym pępku i oglądając kolejny fascynujący odcinek Telezakupów MANGO Chciałabym dodać, że wczoraj zostałam przydybana obok zsypu przez dzielnicowego z małym słownikiem polsko-słoweńskim w jednym ręku, zużytym sprzęgłem od Trabanta w drugim oraz z dorodnym kabaczkiem w pochwie. Był zaskoczony ale wypowiedział tylko łacińską maksymę "Non omnes quod licet honestum est" po czym wczołgał się do własnej d**y i tam zmarł. Pieczołowicie kolekcjonuję wszystkie smarki które wydłubuję sobie z nosa w czasie nocnej zmiany w kasie bagażowej PKP Działdowo. Po ośmiu latach ułożę z nich ekologiczną replikę Panoramy Racławickiej w skali 1:16 Ja natomiast nie mam cierpliwości do zbierania smarków; po wstępnym ukręceniu kulki pstrykam nią do celu, którym jest zawieszona na gołym kablu w kanciapie bagażowego energooszczędna żarówka firmy OSRAM. Mam srebrny medal zawodów pstrykania kulkami z gila makroregionu donbasko - ussuryjskiego. P. S. Cuchnę gęsiwem, ale tylko z odbytu i dziąseł Kurczę sie regularnie odkad ojciec kazał mi udazniac rury kanalizacuje z zalegajacych stolców Przepraszam za chwilę słabości, to wynik wyjadania spożywczych resztek niepewnego pochodzenia z pojemnika na odpady BIO w zakładzie przyrodoleczniczym w Kurozwękach Gdy sie sciemnia zakładam brązową kufajke i zapalam kałowe znicze aby uczcic rocznice smierci Józefa S. Wystukuję na moim telefonie numer do poradni psychiatrycznej, celnie plując w klawisze pestkami dyni Zbieram znaczki poczty bułgarskiej i rzucam amatorsko oszczepem w kinie "Amarant" w Poznaniu, co powoduje u mnie radosny skurcz odbytu

ten jest ekstra w chwilach patriotycznego uniesienia wchodzę po pas w zbiornik z gnojówką w gospodarstwie rolnym Leopolda Miauczura i donośnym głosem domagam się mokrych pocałunków od wicepremiera Dorna

Gość chyba jestem dziwna
czyli nie jestem jedyna ;-)