Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekam_i_czeeeekaaam

Dlugosc czekania na wizyte u ginekologa

Polecane posty

Gość gość
Ja polecam LuxMed. Ja mam u nich pakiet juz 6 lat. I naprawde szczerze mówiąc nie zamieniłabym na nic innego. Polecam, bo jest to najlepsze rozwiazanie dla mnie i mojej rodziny.

Gość gość
Ja też uważam ze lepiej jest po prostu wykupić sobie taki pakiet medyczny i bez stresu po prostu zacząc leczyc sie bez kolejek i u specjalistów. Do tego masz i ginekologa i teraz my tez korzystamy ze stomatologa, wiec jest dobrze.

Gość gość
Ważne jest by podczas każdego badania cipki był mąż i wspierał porody a mamy do takiej obecności PRAWO nawet w szpitalu zawsze decyduje pacjent a ten ginekolog co wyprasza osobę najbliższą to zboczeniec jak ten..."Co za bydlak! Zamiast pomagać pacjentkom, ginekolog Piotr P. usypiał je i gwałcił. Tak było w przypadku 24-letniej Joanny*. Kiedy podczas zabiegu wybudziła się z narkozy, z przerażeniem stwierdziła, że lekarz... penetruje ją swoim penisem!" Dostał tylko 4 lata więzienia! !!!

Gość gość
Mozesz pomyslec też o pakiecie w LuxMed. Dla mnie to strzał w 10tkę, bo na przykład w Warszawie maja dużo przychodni i ja nigdy nie miałam problemu z dostaniem sie do specjalisty. My teraz własnie bez problemu dostaliśmy sie z pakietu do stomatologa.

Gość karmelitakita
Możesz sobie też sprawdzić stronę https://lekarzebezkolejki.pl/ - tam masz wykaz wszystkich lekarzy z wybranego miasta i ich najbliższych terminów. Zawsze można załapać się na jakiś wcześniejszy, nawet z NFZ.