Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maniek z Wawy

Nowa czerwona kolalicja - PO-SLD. Co o tym myślicie ?

Polecane posty

Gość Maniek z Wawy

Gość rozsądny...
Jaka koalicja? Czyżbyś nasłuchał się propagandowego bełkotu PiSu? Koalicji takiej nie ma. Czy powstanie po wyborach? Ciężko powiedzieć. Może się okazać jedynym wyjściem po odrzuceniu skompromitowanych populistów-socjalistów z PiS i LiS i przy niewielkim poparciu dla PSL. Zobaczymy...

Gość Mały adolf
Rozsądny inaczej - jak Urban i Kalisz. To dopiero będą rządy Tuska i Kwasniewskiego. Teraz to naprawdę trzeba zastanowić sięnad emigracją. Znowu będą kraść .

Gość mundek komunista
Jest jednak mały plus takiej koalicji - dobre kontakty z rosją i niemcami. Kwaśniewski będzie lizał dópę rosyjskiego prezydenta a Tusk niemieckiego. Trochę poniżajace ale będą mówić o swoich wielkich osiągnięciach. Po za tym żadnych innych korzyści z tego układu - złodziejstwo i korupcja wrócą, kolesiostwo, interesiki kosztem państwa polskiego.

Gość mundek komunista
Czy PIS - LPR - Samoorona jest gorszym wyjściem niż PO-SLD ? Przecież jedyna różnica pomiędzy Samoobroną a SLD jest taka że w SLD są wykształceni , doświadczeni złodzieje a w Samooronie prymityne złodzieje.

Gość Precz z czerwonymi

Gość Ja się nie przejmuję
ani PIS ani Samoobroną, ani PO ani SLD ani PSL itd itd. Wyjechałam za granicę już za Kwaśniewskiego i dobrze mi z tym :D A co się dalej stanie i kto będzie rzadził wali mnie to :D i tak wszystko będzie po staremu, przecież to wszystko kolesie z komuny. Żeby było dobrze najpierw w Polsce musi coś takiego być jak w Francji 3 wieki temu. Rewolucja, która na gilotynie usunie wszystkich kolesiów łacznie z ich rodzinami, dopiero wtedy może będzie normalnie. Dopóki to nie nastąpi, to nic w Polsce się nie zmieni, bez wzglądu na to kto będzie rzadził.

Gość ALE GŁUPIA WYPOWIEDŹ

Gość CZY NIE
widzicie, ze PO to KOMUCHY????

Biorąc pod uwagę ilość komunistów w PISobolszewii to nie widzę między tymi partiami specjalnej różnicy. No, ci z LSD i Platfusy nie mówią \"proszem paniom\" \"z ziemi włoskiej do wolskiej\" \"dla nos piniondze nie majom znaczenia\"