Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karta mastercard

do użytkowników kart kredytowych - WAZNE!

Polecane posty

Gość karta mastercard

od niedawna mam kartę kredytową i mam w zwiazku z tym pytanie do ekspertów w tej dziedzinie mam wykorzystane 1000 zl, na wyciagu mam splate minimalna 50 zl platne do 1 wrzesnia zalozmy ze dzisiaj - 21 sierpnia - wplace te 50 zl - czy od jutra juz moge normalnie dalej korzystac z karty i nastepna splata bedzie 1 pazdziernika? albo np dzisiaj splace cale 1000 zl - kiedy moge od nowa zaczac wydawac te pieniadze? z gory dzieki za pomoc

ja juz mialam przygode z kartami kredytowymi 😭 Wlasnie 31 sierpnia splace 3 tys zl bo chce miec z glowy :O 😭

Gość karta mastercard
ok ale kiedy moge znowu korzystac z karty tzn z tych pieniedzy?? jak zaksieguja ten 1000 zl? jak dzisiaj go wplace, jutro zaksieguja a pojutrze znowu go wydam to i tak bede musiala jeszcze raz wplacic splate minimalna przed 1 wrzesnia?

Gość karta mastercard
Lisciu Paproci tzn spłacasz wszystko przed upływem tych 60 dni? CZy potem od razu mozesz od nowa zadluzac karte? I co jesli splace tylko np polowe? czy wtedy moge jeszcze zadluzac czy musze splacic do konca i dopiero wtedy znowu korzystac?

Gość karta mastercard
upup

powiedzmy, ze masz limit 1000zl, wykorzystales/las juz wszystko. A jutro zamierzasz wplacic powiedzmy 500 zl. Wiec od pojutrza masz to 500 zl na karcie i mozesz dalej uzywac.. co miesiac splacajac jakas tam czesc.. radze wplacac w terminie, bo kary sa zboczone.. u mnie 40zl za zwloke i pieniadze musza byc na koncie dzien wczejniej.. jesli korzystasz z konta internetowego to luz - pieniadze wplywaja szybko, natomiast panie na poczcie oszukuja, mowiac, ze przelew trwa 2-3 dni, o w traktyce jest to jakies 5-6 dni.

Gość karta mastercard
dzieki Whispers :-)