Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość operta

czy poleciałbyś na młodą mamę?

Polecane posty

Gość operta

tak się zastanawiam . czuję sie zle zaniedbana przez męża - zajęty swoją pracą , sprawami często powtarza mi że jestem mało atrakcyjna po porodzie mam boczki - fakt waze niby tyle samo ale talia nie ta :) czję się niepotrzebna niekochana - dla swojego M - ciagle marudzę czasami mam wrażenie ze nic się już w moim życiu nie wydarzy. mam 8 miesięczne dziecko - czesto chodzę na spacery i tam poznałam faceta - całkiem miły taki niewinny flircik - ale czasami mnie nachodzi mysl czy mus to być takie.

Gość ooperta
chyba nie

Gość lets dance
nie radz sie nikogo na tym forum. wiesz ze polowa z tych co tu siedza to gowniarze, reszta to frustraci, ktorzy tu wyladowuja swoja zlosc, religijni fanatycy, zboczency, debile i jakies 5%stanowia normalni ludzie... twoj maz jest strasznym egoista, wiesz??? to chyba oczywiste, ze po ciazy figura nie jest juz ta sama... i juz nigdy nie bedzie. no chyba ze ma sie konto jak gwiazda filmowa - w tedy mozna wszystko. bez obrazy, ale z tego co napisalas wnioskuje, ze to jakis palant... romans - nad tym trzeba sie dlugo zastanowic, bo to zmieni twoje zycie bezpowrotnie. co jesli to bedzie tylko krotkie zauroczenie, ktore minie po kilku miesiacach. rownie dobrze to moze byc milosc twojego zycia... pol na pol. ryzyko... a moge wiedziec, czy planowaliscie dzidziusia, czy to byla wpadka??? moze wpadka i dlatego facet teraz, to taki frajer...

Gość vncxzefr
ja pierdole, laska ma dziecko z facetem, roztyla sie po porodzie i przestala dbac o siebie, marudzi, koles zasuwa w robocie aby ja i dziecko utrzymac a ta pierdddoli ze jest zaniedbywana? wiadomosc dla ciebie - TO TY ZANIEDBUJESZ MEZA , zajmij sie domem,dzieckiem i mezem try durna qoorvo zamiast flirtowac z obcymi facetami. albo idz do roboty a ojciec niech siedzi w domu z dzieckiem,przewija co godzine i erszte czasu spedza na kafe zawracajac ludzia dupe. idotka z ciebie. dbaj o zwiazek a nie szukaj nowego jak ci sie znudzi durna szmato jebanannaa

Gość do vncxzefr
Tobie sie wydaje, ze jak mąż przyjdzie z pracy z kasą, to wszystko jest ok. Tak sie sklada, ze my kobiety potrzebujemy duzo milosci. Poza tym jej mąż okazał sie dupkiem mówiąc do niej, ze zle wyglada po porodzie. W koncu to tez jego dziecko. Faceci w wiekszosci to puste glowy, ktorzy mysla tym miedzy nogami.

Gość A ja tak*
zwlaszcza na te boczki ;)

ja tez sie dolącze do posta wyzej wlasnie owa oponka tak mnie oczarowala u dziewczyny ktora byla kiedys przerazliwie chuda ...oczarowala do tego stopnia ze ozenilem sie z nią wiele lat temu ;)

Gość kalantha
maz tej dziewczyny, to zwykly zakompleksiony frajer , ktory zeby poczuc sie lepiej przygaduje zonie.Ty kobieto wez sie troche za siebie(nie rob tego dla niego!!!!) poczujesz sie lepiej, pewniej, bedziesz miala gdzies jego przycinki. A nad romansem sie zastanow, nie ma obawy o strate meza bo mysle ze ty go stracilas po urodzeniu dzidziusia, poki co skoncenruj sie na sobie...twoje 5 minut jeszcze nadejdzie.