Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jest dobrze

nie jest dobrze/

Polecane posty

Gość nie jest dobrze

Moja mama oskarżyła mnie że odkąd mam faceta kłamię. Mam 19 lat i wydaje mi się że nie muszę jej w niczym kłamać, zresztą nie wiem o co jej chodzi, powiedziałam żeby dała jakiś przykład kiedy kłamałam bo ja sobie nie przypominam. Zaczeła się wykręcać, powiedziała że z rękawa teraz na szybko nie sypnie przykładem. O co jej może chodzić? Nie pasuje jej chłopak? Nie może się pogodzić że zaczynam powoli własne życie? Co ona wymyśla? Niech ktoś doradzi:( wydawało mi się że mamy dobre stosunki, mówimy sobie o wszystkim(no przynajmniej ja jej, nie mam przed nią tajemnic) facet jest dla mnie dobry, nie bije mnie, nie okłamuje, jest miły dla moich rodziców. Więc o co jej kurde chodzi?

Gość nie jest dobrze
no co, nikt nie pomoże? :(

Gość nie jest dobrze
No to właśnie zapytałam spokojnie, chciałam pogadać, nie spieszac się nigdzie, to mi odpowiedziała tak jak wyżej. Dlatego szukam rady gdzie indziej jeśli matka nie chce mi wyjaśnić o co jej chodzi.

Gość nie jest dobrze
nie, to nie jest mój 1 chłopak

Gość nie jest dobrze
no może raz, jakieś 4-5 lat temu, ale wtedy byłam z chłopakiem jakieś... 2 tygodnie? :O a teraz pół roku przeszło i ona nagle ma jakieś pretensje

moze reaguje taK bo sie martwi ze np Babcia zostanie co ludzie powiedza i takie tam spróbój z nia jeszcze raz na spokojnie pogadac i zapytaj ze chcialabys wiedziec o co jej chodzi co robisz źle ze tak sie zachowuje itp moze taka rozmowa cos da