Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EFGFFGGGHH

PRZESLICZNA SESJA Z BRZYDKĄ KOBIETĄ CZYLI BLADĄ LIV TYLER...STRASZNE..

Polecane posty

:) po prostu piekna, niezbyt wyszla tylko na tym 3 zdjeciu w cieniu heh .Niewiem jak mozna sie czepiac takiej urody ! ona jest jak aniol

Gość jest bardzo ładna
i pasuje jej jasna cera.

wg mnie bardzo ładna jest, kobeca, delikatna.. ma piękna twarz.. a to co że blada? czy każdy musi mieć ciemna karnację? jeje jest ladnie jak jest. a wy znowu zazddroscicie...:) asle taki juz jest ten swiat:)

Gość pumpernikel
PRZEPIĘKNA KOBIETA JEDNA Z NAJPIĘKNIEJSZYCH JAKIE KIEDYKOLWIEK NOSILA ZIEMIA! kobieta (tez niebrzydka)

Gość KDHDXJKDJFKGHJKHGKJFGN
PIĘKNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIC DODAĆ A TY LECZ SIĘ NA GŁOWE SKORO UWAŻASZ ŻE JEST BRZYDKA

Gość cjhv
ja tez jestem córką Micka Jaggera

Moim zdaniem jest zjawiskowo piękna. Też czasem patrzę na dziewczynę i myślę sobie: \"ta to mogłaby się opalić\", ale Tyler jest piękna do tego stopnia, że bladość dodaje jej uroku. Pokazałam ją przed chwilą koledze, ale stwierdził, że jest brzydka, ma długą twarz i jest biała jak mąka, ale uznałam, że on się nie zna, bo mu się Doda podoba.:P

Gość uppp
co za idiotka napisała przesliczna sesja z brzydka kobieta iz eto starszne:O:O?? straszna to jetses ty ta wypowiedzia opalenizna juz nie modna i nei zdrowa a ta ikobiet ajets intrygujaca, ciekawa i piekna choc uroda to kwestia gutu lecz na pewno to ona wlasnie bardziej nadaj esie do reklam takiej bizuteri ze swoja nietuzinkowa uroda niz te skwarki tlenion lub poporsruy wieksozsc dziewczyn z fotka.pl bo sa NUDNE, NIE WYROZNIAJA SIE NICZYM I NIE PRZYCIAGAJA SA POSPOLITE ZE SWOJA URODA ALE I W ZYCIU NIE STWORZYLY BY TAKIEGO KLIMATU NA SESJI ZDJECIOWEJ ALE WIDAC ZE NIC O TYM NIE WIESZ I MODELINGU :O:O:O:O:O

Gość jest przepiekna
po prostujest wspaniala i kazda kobieta na pewno chcialaby taka byc, solarium juz jest niemodne, a ona wcale nie jest za blada!!!!!!!!!!

Gość gość
Kobiety to jednak maja zj****y gust na pieknosci mowia ze brzydkie i na odwrót. Z ktorej strony tyler jest ladna? moze ma wyrazista urode,typ zimy sam w sobie jest ładny,ale nie jej rysy twarzy. wyglada jakby wiecznie miala skrzywiona twarz,cos jak chory czlowiek. tutaj wyszla znosnie http://www.fanpop.com/clubs/hottest-actresses/images/37735085/title/liv-tyler-photo ale to tylko zdjecie,przerobione 150 razy

Gość gość
Jak dla mnie wyglada bardzo ladnie. Faktycznie ma pociagla twarz, ale co do jasnej skory- wyglada super, ma jednolity kolor i pasuje jej. To prawda, ze niektorym pasuje opalenizna innym nie, ale niektore dziewczyny naprawde przesadzaja z solarium czy opalaniem na sloncu... Juz nie mowiac jak niszcza sobie skore i same prosza sie o zmarszczki