Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ból mną wstrząsa

Umieram z bólu miesiączkowego!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Ból mną wstrząsa

Ratunku, tabletka nie pomaga, mam wzdęcia, poty, mdłości,ból podbrusza (rozrywający). Czym jest spowodowane to ze tak źle przechodze miesiączke i mam straszne samopoczucie w czasie napiecia przedmiesiaczkowego? nie moge wiecej napisac...z bólu

Witaj, Ja też tak mam. U mnie lekarz nie stwierdził jakiś powodów tego. Po prostu niektóe kobiety tak mają. Przebadaj się najpierw czy wszystko z Tobą ok. Gdyby się okazało że tak. To porpoś lekarza o silniejsze tabletki przeciwbólowe. A przed samą miesiączką, rób sobie ciepłe okłady między kroczem i na odcinku lędźwiomym kręgosłupa. Mi pomaga. Możesz też rumianku się napić, tez pomaga. Ja miałam takie bóle razem z drgawkami (już mi drgawki przynajmniej przeszły). Na to też ma wpływ stres. Zmieniłam pracę na mniej stresującą i też dzięki temu mniej mnie boli. Mam nadzieję, że u Ciebie też będzie oki. Pozdrawiam

Gość cowynato
Hej Współczuję Ci bardzo. Teraz nie mam z tym problemu, ale przed laty pierwszy dzień @ był dla mnie tragiczny. I jak mogłam nie wychodzić z domu to było super! Polecam ciepły okład z ręcznika na podbrzusze. Może nos-pa? Zauważyłam, że jak latem byłam w ruchu to bóle były mniejsze. Trzymam kciuki!

Gość przestancie sie tak
rozczulac na soba.

Gość przestancie sie tak
rozczulac na soba. od tego jeszcze nikt nie umarl :O

Gość PIERNICZEK
Nie jesteście same...ja też ma te straszne bóle.Aktualnie jestem w 3dniu okresu i już tak bólu nie czuje.Mnie już nawet brzuch zaczyna boleć 2dni na przód,a 1 i 2dzień jest najgorszy.Wtedy całe dnie leże albo śpie,no ale jakieś obowiązki sie ma...wtedy biore tabletki ale nic nie pomagaja.Wybieram sie do ginekologa...prawdopodobnie dobrym sposobem są tbletki anty.Czasem nawet sam ginekolog je zapisuje,oczywiście za twoją zgodą

a dajcie spokoj ja mam to samo pierwszy dzien okresu...to nie ma mnie jak trup....wymioty drgawki...a te apapy albo ibuprom..to do dupy.....nic nie pomaga....teraz mam tabl.antyk...to mniej boli...ale jak tak boało...to cały dzien w łozku lezałam...pozdrawiam BOLACE BRZUSZKI!!!!!

Gość Mała 00
Dziewczyny a może macie endometrioze ?