nauzykaa 0 Napisano Sierpień 22, 2007 Drogie Panie i Panowie, mam do sprzedania balsam Davidoff Cool Water o pojemnosci 100 ml. moze - mam nadzieje - znajdzie sie ktos chetny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja mam takie wymiary Napisano Sierpień 22, 2007 ile chcesz??edt czy edp? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Sierpień 22, 2007 to jest balsam, a nie flakonik perfum. ach i pomylka, balsam ma 200 ml nie 100. (myslalam ze mniejszy) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spzredam tanio Napisano Sierpień 22, 2007 http://allegro.pl/item227328322_davidoff_cool_water.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Wrzesień 2, 2007 podnoszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a za ile Napisano Wrzesień 2, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 80 zł. przypominam, to balsam z zestawu perfum a nie perfumy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak dobrze było Napisano Wrzesień 3, 2007 zrozumiałam za pierwszym razem:). Może wystaw na allegro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach