Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mały siuraczek

Drogie Panie mam do was 1 pytanie?

Polecane posty

Dlaczego, gdy dostaniecie troszkę władzy (kierownicze stanowisko, awans itp.), zamieniacie się w niedostępne, podłe, zachłanne i wredne do potęgi BABSZTYLE. Nie dotyczy to każdej ale większośći.

te ktore sie tak zachowuja musza najwidoczniej byc niespelnione w innych dziedzinach życia , rodzina, seks, jak rowniez niezadowolenie z wlasnej osoby, wyglądu, bedac wrednymi babsztylami rekompensuja sobie braki, typowa chęć dowartościowania sie i oznaka słabości

Gość właśnie taka jest
niegdyś tu zaglądająca kochanica aniola. teraz siedzi na urlopie i mam swięty spokój

zgadzam sie w pelni z Ariane... wiele kobiet w ten sposob wyrownuje sobie cos czego im brakuje gdzie indziej

tak zachowują się jedynie osoby o zachwianym poczuciu własnej wartości. I kobiety i mężczyźni. Kiedy człowiek słaby dostanie troszkę władzy - zaczyna wyrzucać z siebie zaszłe zadry na otoczeniu udowadniając przede wszystkim sobie, że jest silny.

Również zgadzam się z Ariane84. Ciupaska w kreske - akurat przytoczyłem tutaj przykład kobiety, gdyż na swojej ścieżce zawodowej, tylko takie spotykam. Może jakis facet kiedys też sie trafił.

bo te \"prawdziwe szefowe\" znają swoją wartość i nie muszą jej sobie same udowadniać. Te typowe jędze - same takich jędz się boją, więc obierają taką drogę \"władzy\". Każdy przypadek jest inny, ale tak jest w większości.

Gość szefowe
i zarzadzajace hm.. profesjonalistki. Beza dwoch zdan.

Gość do roboty pospólstwo