Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła do granic możliwości

Była dziewczyna szuka kontaktu z moim facetem

Polecane posty

jesli była była w porzadku wobec niego i Ciebie to tak. Ale jesli jest tą z byłych ktora juszyła, grała, byla zawistan i zazdrosna- a to czyny pokazuja kim sie jest. Jak kocha powinien ją \"wykasowac\" z zycia.

Gość Lubisia
Hej wszystkim ! mój przyszły mąż też był z jakąś laską powiedzmy około roku . I teraz jak my zaplanowaliśmy ślub to jego pogrzany brat zaprosił ją do rodziny jako chrzestną jego młodszego syna po prostu koszmar. Mój P. niby rozmawiał z nimi powiedział że nie będzie przychodził do nich ze mną jak ona będzie. i ogólnie spotkania będą ograniczone. To jego bratowa wypaliła że ona jest dobrą ciocią dla ich dzieci a ja ich nie odwiedzam. Tylko że ja pracuje a ona złapała jakiegoś frajera który ją utrzymuje. I ma czas na odwiedziny u " byłej rodziny". Zastanawiam się jak ja będę żyła z tym. Kocham P. ale to jest naprawdę trudne.

Gość zniesmaczonaaa
Podbijam temat. Spotykam się kilka mc z facetem, tak wiec poczatki. I zaczęla sie odzywac do niego jego byla , koniecznie chce sie spotkac, ma jakas sprawe oczywiscie przez tel nie chce powiedziec itd. I wiecie co? Mnie sie odechcialo. W poprzednim zwiazku palant zdradzil mnie z bylą, wiec wiem czym to smierdzi. Jesli facet jest dojrzaly emocjonalnie, i jest facetem a nie p..dą to potrafi zakonczyc swoje stare sprawy. Zreszta kazdy dorosly czlowiek, niezalenie od plci potrafi zakonczyc sowje sprawy JEŚLI CHCE. Bohaterzy tego wątku widocznie nie chcą. Niedowartościowane dupki i tyle.