Gość no przecież dobrze Napisano Sierpień 24, 2007 parówki nie mogą być z serem. Mogą być gotowane lub też nie :) jak wolisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2hot4u 0 Napisano Sierpień 24, 2007 jestem STRASZNIE glodna, ale się nie dam :P W końcu to tylko 3 dni, a ja potrzebuje jakiegoś wagowego sukcesu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
i_want_to_be_skinny 0 Napisano Sierpień 24, 2007 no dobra to kupie morlinki bez sera:P kurde boje sie ze znow bed glodna na tej diecie:P aj tam to tylko 3 dni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2hot4u 0 Napisano Sierpień 24, 2007 własnie tym sie pocieszam ze to tylko 3 dni - przynajmniej nie spustoszy to tak organizmu jsk 2tygodniowa kopenhaska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
i_want_to_be_skinny 0 Napisano Sierpień 25, 2007 NO DOBRA dzis 1szy diety 3dniowej czas zaczac:D Lucy to jest dzis twoj drugi dzien tak? :) zjem sniadanie za jakies 2h o 10 , o 14 obiad a o 18 kolacje :P damy rade wkocnu to tylko 3 dni ! ostatnio wytrzymalam 6 na kopenhaskiej i inie bylo tragicznie ;) ZACZYNAM OD WAGI : 51,1kg cel :50kg ! pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Caoimhe87 Napisano Sierpień 26, 2007 dziewczyny ja jestem z wami, dzisiaj jest mój pierwszy dzień na dietce piszcie jak wam idzie pozdrawiam:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dhalii 0 Napisano Sierpień 26, 2007 ja też dzisiaj zaczynam :) juz jestem po śniadanku :) zobczymy jak dalej pódzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
książe smutny 0 Napisano Sierpień 26, 2007 OJ dziewczyny! Nie ufajcie takim głupotom jak ta tu opisana dieta trzydniowa. To nic innego jak ustalone menu. Jeżeli chcecie sie oczyscić - to pierwszy krok do prawidlowego odzywiania = prawidlowa waga ciała to: zastosujcie podaną poniżej trzydniówkę: Poniżej przykład kuracji oczyszczającej. Oczyszczanie (detoksykacja) - głodówka Kurację przeprowadza się przez trzy dni z kolei, podczas kuracji nie należy niczego jeść oprócz pomarańcz lub grapefruitów. W ciągu dnia wypijać 4 l. mieszanki soków. Codziennie należy spo¬rządzać nową mieszankę soków. Składniki mieszanki na l dzień (soki muszą być świeżo wy¬ciśnięte): 900 g soku grapefruitów + 900 g soku z pomarańcz + 200 g soku z cytryn + 2 l wody - razem 4 litry. Przeprowadzenie kuracji - przepis na 1 dzień 1. Rano na czczo należy rozpuścić 1 łyżkę stołową gorzkiej soli w szklance ciepłej wody i wypić. Robi się to w celu wydalenia ze wszystkich części organizmu znajdujących się tam toksyn. Roztwór ten działa na zatrutą toksynami limfę jak magnes na opiłki żelaza. W wyniku tego wszystkie „odpady\" zbierają się w jelitach i są wydalane. Działając przeczyszczające, roztwór gorzkiej soli wymywa toksyny i odwadnia organizm. Aby zrekompensować ubytek wody pije się 4 litry mieszanki soków, która jest szybko wchłaniana przez organizm. 2. Po wypiciu roztworu gorzkiej soli należy ciepło się ubrać i co 30 minut pić mieszankę soków po 100 g dopóki się ona nie skończy. Gdy pojawi się uczucie głodu, należy jeść pomarańcze lub grapefruity, ale nic oprócz tego. W czasie kuracji może wystąpić silne pocenie - to normalne zjawisko, wraz z potem organizm pozbywa się wszelkich nieczystości. Drugiego i trzeciego dnia należy postępować tak, jak pierwszego. Jeżeli to kogos zainteresuje to jestem do usług z wyjasnieniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
i_want_to_be_skinny 0 Napisano Sierpień 26, 2007 noo i dzis juz 2gi dzionek diety trzydniowej . Zaraz bede jadla kolacyjke :D Dzis waga pokazala 50,6kg czyli pol kilo mniej przez 1 dzien ! Niezle niezle ;) jestem juz bliska celu ! jeszcze tylko jutrzejszy dzien i koniec ! jupiii a wam jak idzie|? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monik123 0 Napisano Marzec 14, 2008 hej hej podnosze temacik, kto sie skusi na trzydniówkę tuz przed świetami i liczy na spadek około1,5- 2 kg. ja w to wchodze od jutra, zapraszam chętne!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hilo Napisano Czerwiec 18, 2008 chcialam zapytac jak to jest z tymi krakersami bo podobno w tej diecie zabroniona jast sol a krakersy sa przeciez solone??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Beata0079 Napisano Czerwiec 30, 2008 hej ja dzis zaczełam, jestem w pracy, piję herbatę z listkiem mięty bez cukru zaraz zjem jajeczko i potem sama woda, aż do obiadku, ja mam sporawo do zrzucenia do 10 kg, mam 24 lata 160 cm wzrostu i ważę 59 kg!, straszne a 2 lata temu 49 kg - to waga w której czuję się doskonale(wychodzą efekty pracy biurowej), podzielę się wynikami, pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anka888 Napisano Lipiec 9, 2008 kto ze mną od jutra, może jakoś dam radę 3 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monik123 0 Napisano Sierpień 15, 2008 Hej ja zamierzam przeprowadzić tą dietę podczas tego weekendu, mam nadzieje że uda mi się zrzucic to upragnione 1,5 kg oby, robie wszystko tak, jak w dietce napisane.Może się ktos przyłączy do mnie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jhgc Napisano Sierpień 15, 2008 może ktoś podać dokladny jadlospis tej diety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angelarak 0 Napisano Sierpień 27, 2008 Hejka!!! Poprosimy menu diety:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fllly Napisano Luty 19, 2010 Jakby ktoś tu jeszcze zaglądał to jestem właśnie na tej diecie ;) Pierwszy dzień xD zamieszczam jadłospis: 1 dzień: ŚNIADANIE: grejpfrut lub jabłko, jedna grzanka, szklanka czarnej kawy. OBIAD: dwie łyżki tuńczyka lub innej chudej ryby, jedna grzanka, szklanka czarnej kawy. KOLACJA: plaster chudego, gotowanego mięsa, filiżanka warzyw gotowanych na parze (buraczki, marchewki, selery). 2 dzień: ŚNIADANIE: jajko na twardo, jedna grzanka, pół banana, szklanka czarnej kawy. OBIAD: pół filiżanki chudego twarożku z pięcioma krakersami, szklanka czarnej kawy. KOLACJA: dwie parówki, dwie marchewki uduszone na parze. 3 dzień: ŚNIADANIE: cienki plasterek żółtego sera, pięć krakersów, małe jabłko, szklanka czarnej kawy. OBIAD: jajko na twardo, jedna grzanka, szklanka czarnej kawy. KOLACJA: dwie łyżki tuńczyka lub innej chudej ryby morskiej, pół filiżanki gotowanych na parze buraczków, jedna filiżanka kalafiora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paaulinka Napisano Marzec 19, 2010 a ja jestem 3 dzien na tej diecie i powiem ze schudlam 4 kilo!!! robilam ja juz jakies 3 lata temu, tez schudlam sporo...efekt sie utrzymal, ostatnio mi sie przybralo przez prace, malo czasu i fastfudy;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniawska Napisano Maj 18, 2010 ja na tej diecie spadłam 5kg jest do wytrzymania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beskinny Napisano Czerwiec 28, 2010 ja od dzisiaj zaczynam. już po śniadaniu, przeczytałam co i jak i chyba żadnych zastrzeżeń nie mam. trzy dni w sumie ze zjadliwym jedzeniem, nie to co kopenhaska(aczkolwiek kusi te 7 kilo co ostatni) aczkolwiek próbuję trzydniówki, najwyżej po dziesięciu dniach powtórzę :) zaraz idę do sklepu kupić produkty na obiad i kolację. (: 53,9 / 160 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja na niej schudłam 3kg Napisano Sierpień 20, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hiroszima Napisano Marzec 22, 2011 Hej ja zaczynam od jutra:):):) i az jestem ciekawa jak bedzie trzymajcie kciuki:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hiroszima Napisano Marzec 22, 2011 No właśnie a te krakersy sa przeciez z sola wiec jak to jest? jestescie bardzo głodne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patkam Napisano Listopad 25, 2012 wytrzymałam 5 dni na kopenhaskiej a dziś szalony napad głodu , nie dałam rady . patrząc na ten jadłospis jest wspaniały i to tylko 3 dni ! zaczynam od jutra, myślę, że dam rade :) robi ktoś jeszcze teraz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elunia33 Napisano Styczeń 16, 2013 Ja dzisiaj trzeci dzień,rano było mi słabo ale jakoś trwam,około 2 kg mniej rano było,zobaczymy jutro,powodzenia dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach