Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tototo

dieta trzydniowa!!

Polecane posty

Gość no przecież dobrze
parówki nie mogą być z serem. Mogą być gotowane lub też nie :) jak wolisz.

jestem STRASZNIE glodna, ale się nie dam :P W końcu to tylko 3 dni, a ja potrzebuje jakiegoś wagowego sukcesu.

własnie tym sie pocieszam ze to tylko 3 dni - przynajmniej nie spustoszy to tak organizmu jsk 2tygodniowa kopenhaska

NO DOBRA dzis 1szy diety 3dniowej czas zaczac:D Lucy to jest dzis twoj drugi dzien tak? :) zjem sniadanie za jakies 2h o 10 , o 14 obiad a o 18 kolacje :P damy rade wkocnu to tylko 3 dni ! ostatnio wytrzymalam 6 na kopenhaskiej i inie bylo tragicznie ;) ZACZYNAM OD WAGI : 51,1kg cel :50kg ! pozdrawiam

Gość Caoimhe87
dziewczyny ja jestem z wami, dzisiaj jest mój pierwszy dzień na dietce piszcie jak wam idzie pozdrawiam:-)

ja też dzisiaj zaczynam :) juz jestem po śniadanku :) zobczymy jak dalej pódzie ;)

OJ dziewczyny! Nie ufajcie takim głupotom jak ta tu opisana dieta trzydniowa. To nic innego jak ustalone menu. Jeżeli chcecie sie oczyscić - to pierwszy krok do prawidlowego odzywiania = prawidlowa waga ciała to: zastosujcie podaną poniżej trzydniówkę: Poniżej przykład kuracji oczyszczającej. Oczyszczanie (detoksykacja) - głodówka Kurację przeprowadza się przez trzy dni z kolei, podczas kuracji nie należy niczego jeść oprócz pomarańcz lub grapefruitów. W ciągu dnia wypijać 4 l. mieszanki soków. Codziennie należy spo¬rządzać nową mieszankę soków. Składniki mieszanki na l dzień (soki muszą być świeżo wy¬ciśnięte): 900 g soku grapefruitów + 900 g soku z pomarańcz + 200 g soku z cytryn + 2 l wody - razem 4 litry. Przeprowadzenie kuracji - przepis na 1 dzień 1. Rano na czczo należy rozpuścić 1 łyżkę stołową gorzkiej soli w szklance ciepłej wody i wypić. Robi się to w celu wydalenia ze wszystkich części organizmu znajdujących się tam toksyn. Roztwór ten działa na zatrutą toksynami limfę jak magnes na opiłki żelaza. W wyniku tego wszystkie „odpady\" zbierają się w jelitach i są wydalane. Działając przeczyszczające, roztwór gorzkiej soli wymywa toksyny i odwadnia organizm. Aby zrekompensować ubytek wody pije się 4 litry mieszanki soków, która jest szybko wchłaniana przez organizm. 2. Po wypiciu roztworu gorzkiej soli należy ciepło się ubrać i co 30 minut pić mieszankę soków po 100 g dopóki się ona nie skończy. Gdy pojawi się uczucie głodu, należy jeść pomarańcze lub grapefruity, ale nic oprócz tego. W czasie kuracji może wystąpić silne pocenie - to normalne zjawisko, wraz z potem organizm pozbywa się wszelkich nieczystości. Drugiego i trzeciego dnia należy postępować tak, jak pierwszego. Jeżeli to kogos zainteresuje to jestem do usług z wyjasnieniami.

noo i dzis juz 2gi dzionek diety trzydniowej . Zaraz bede jadla kolacyjke :D Dzis waga pokazala 50,6kg czyli pol kilo mniej przez 1 dzien ! Niezle niezle ;) jestem juz bliska celu ! jeszcze tylko jutrzejszy dzien i koniec ! jupiii a wam jak idzie|?

hej hej podnosze temacik, kto sie skusi na trzydniówkę tuz przed świetami i liczy na spadek około1,5- 2 kg. ja w to wchodze od jutra, zapraszam chętne!!

Gość hilo
chcialam zapytac jak to jest z tymi krakersami bo podobno w tej diecie zabroniona jast sol a krakersy sa przeciez solone???

Gość Beata0079
hej ja dzis zaczełam, jestem w pracy, piję herbatę z listkiem mięty bez cukru zaraz zjem jajeczko i potem sama woda, aż do obiadku, ja mam sporawo do zrzucenia do 10 kg, mam 24 lata 160 cm wzrostu i ważę 59 kg!, straszne a 2 lata temu 49 kg - to waga w której czuję się doskonale(wychodzą efekty pracy biurowej), podzielę się wynikami, pozdrawiam

Gość anka888
kto ze mną od jutra, może jakoś dam radę 3 dni

Hej ja zamierzam przeprowadzić tą dietę podczas tego weekendu, mam nadzieje że uda mi się zrzucic to upragnione 1,5 kg oby, robie wszystko tak, jak w dietce napisane.Może się ktos przyłączy do mnie??

Gość jhgc
może ktoś podać dokladny jadlospis tej diety

Gość fllly
Jakby ktoś tu jeszcze zaglądał to jestem właśnie na tej diecie ;) Pierwszy dzień xD zamieszczam jadłospis: 1 dzień: ŚNIADANIE: grejpfrut lub jabłko, jedna grzanka, szklanka czarnej kawy. OBIAD: dwie łyżki tuńczyka lub innej chudej ryby, jedna grzanka, szklanka czarnej kawy. KOLACJA: plaster chudego, gotowanego mięsa, filiżanka warzyw gotowanych na parze (buraczki, marchewki, selery). 2 dzień: ŚNIADANIE: jajko na twardo, jedna grzanka, pół banana, szklanka czarnej kawy. OBIAD: pół filiżanki chudego twarożku z pięcioma krakersami, szklanka czarnej kawy. KOLACJA: dwie parówki, dwie marchewki uduszone na parze. 3 dzień: ŚNIADANIE: cienki plasterek żółtego sera, pięć krakersów, małe jabłko, szklanka czarnej kawy. OBIAD: jajko na twardo, jedna grzanka, szklanka czarnej kawy. KOLACJA: dwie łyżki tuńczyka lub innej chudej ryby morskiej, pół filiżanki gotowanych na parze buraczków, jedna filiżanka kalafiora.

Gość paaulinka
a ja jestem 3 dzien na tej diecie i powiem ze schudlam 4 kilo!!! robilam ja juz jakies 3 lata temu, tez schudlam sporo...efekt sie utrzymal, ostatnio mi sie przybralo przez prace, malo czasu i fastfudy;p

Gość aniawska
ja na tej diecie spadłam 5kg jest do wytrzymania

Gość beskinny
ja od dzisiaj zaczynam. już po śniadaniu, przeczytałam co i jak i chyba żadnych zastrzeżeń nie mam. trzy dni w sumie ze zjadliwym jedzeniem, nie to co kopenhaska(aczkolwiek kusi te 7 kilo co ostatni) aczkolwiek próbuję trzydniówki, najwyżej po dziesięciu dniach powtórzę :) zaraz idę do sklepu kupić produkty na obiad i kolację. (: 53,9 / 160

Gość ja na niej schudłam 3kg

Gość Hiroszima
Hej ja zaczynam od jutra:):):) i az jestem ciekawa jak bedzie trzymajcie kciuki:):)

Gość Hiroszima
No właśnie a te krakersy sa przeciez z sola wiec jak to jest? jestescie bardzo głodne?

Gość patkam
wytrzymałam 5 dni na kopenhaskiej a dziś szalony napad głodu , nie dałam rady . patrząc na ten jadłospis jest wspaniały i to tylko 3 dni ! zaczynam od jutra, myślę, że dam rade :) robi ktoś jeszcze teraz ?

Gość elunia33
Ja dzisiaj trzeci dzień,rano było mi słabo ale jakoś trwam,około 2 kg mniej rano było,zobaczymy jutro,powodzenia dla wszystkich