Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona123454321

Mam problem, błagam, pomocy!!

Polecane posty

kochałam sie z moim chłopakiem wczoraj wieczorem, nie doszło jednak do stosuynku (w sensie że wszedł do mnie i sie spuścił), lecz dotykalismy sie narzadami plciowymi. Jestem dziewicą. Wsadził mi na chwilkę penisa do pochwy, ale nie przerwał błony. znaczy w pewnym momencie cos pyknelo. Niepokoi mnie to, że dziś rano zauwazylam na wkładce upławy z domieszką krwi. Co to może znaczyć? Jestem w ciąży? Aha, dodam że za 2 dni miałam mieć okres i z początku myślalam ze to właśnie miesiączka. Pomocy, niepokoje sie, szybko odpiszcie. :(

Gość no to może jednak przerwał...
:P

No to jak nie dostaniesz okresu to bedziesz wiedziec jak jest. Wydaje mi sie ze skoro nie bylo spermy to nic sie nie powinno stac. A ta blone to byc moze naruszyl albo przebil.

te krwawenia są takie malutkie, jedna kropelka na godzinę załóżmy, poza tym robiłam mu loda i może jakoś zostało na pebnisie resztki spermy czy co?

Gość tak to jest
jak sie dzieciaki w dorosłych bawią...

Gość tak to jest
no tociąża jest pewna!!! odłożyłaś kase na wózek??? to już zaczynaj...

Gość byłaś dziewicą.....
może nie przebił błony ale napewno naruszył w ciąży chyba nie jesteś choć słyszałam już dziwniejsze historie jak dziewczyny zaszły.

Gość Marta 26
Ale ty jesteś głupia dziewczyno - ile ty masz lat 12 ?????? Jeszcze głupszego pytania tu nie widziałam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wszedeł - ale włożył penisa , nie przerwał błony - ale coś pękneło Ha Ha Ha !!!!!!!!!!!!!!111

Gość byłaś dziewicą.....
jak robiłaś mu loda i nie umył penisa to napewno jakieś plemniki na nim zostały i możliwe,że zaszłaś....

Rany przecież umył tego penisa, i ręce i wszystko, boze wy to jestescie...

Gość dzieciaki.....
śmieszne bo jesteś byłą dziewicą i być może w ciąży-nie lepiej było mieć normalny stosunek i się zabezpieczyć?????

Gość pauly78
nie denerwuj sie tak,ta krew to pewnie po tym jak zostala przebita blona dziewicza!!

Gość PIERNICZEK
Tak szczerze pisząc...jak włożył ci penisa...to licz sie z tym że dziewicą już nie jesteś.A co do ciąży to może to być różnie

Gość łączę tematy______
Mam problem, błagam, pomocy!! 14:41 zaniepokojona123454321 kochałam sie z moim chłopakiem wczoraj wieczorem, nie doszło jednak do stosuynku (w sensie że wszedł do mnie i sie spuścił), lecz dotykalismy sie narzadami plciowymi. Jestem dziewicą. Wsadził mi na chwilkę penisa do pochwy, ale nie przerwał błony. znaczy w pewnym momencie cos pyknelo. Niepokoi mnie to, że dziś rano zauwazylam na wkładce upławy z domieszką krwi. Co to może znaczyć? Jestem w ciąży? Aha, dodam że za 2 dni miałam mieć okres i z początku myślalam ze to właśnie miesiączka. Pomocy, niepokoje sie, szybko odpiszcie. 14:42 xixixix Trzeba było myśleć głową a nie c*pką! Miał chociaż gumkę? 14:44 tak dzien po seksie na 100% można stwierdzic, ze jestes w ciązy. Co za głupie dziecko... . 14:45 doradca prawny Upłay po 2 dniach nie są oznaka ciazy co nie znaczy ze nie jestes w ciazy. Plamienie moze oznaczac przerwanie błony dziewiczej, nie potrzeb do tego wprawadzac całego członka. 14:46 musztarda Tak, to jest pierwszy objaw ciąży. Na drugi dzień pojawiają się krwawe upławy, po tygodniu powiększają piersi, po dwóch tygodniach rośnie brzuch wielkości piłki koszykarskiej, a po miesiącu już jesteś gotowa do porodu. ech... A nie lepiej było najpierw poczytać na temat seksu, popytać koleżanki i kolegów, a dopiero potem się brać do rzeczy???

Gość myniaaaa
MATKO!!!!!!!! Brak słów....

a jak wszedł to miał na sobie gumke

Gość Marta 26
Jak zadajesz tak durne pytanai - to czemu się dziwisz , że są głupie odpowiedzi !!!!!!!!!!!!!!!!!

Jesteście dziewczyny straszne. A wy od samego początku takie uświadomione byłyście ? Brak słów. Przez takie uwagi robi się na forum nieprzyjemnie. Słuchaj, krew po pierwszym sotunku wystąpi jeśli nastąpiło przerwanie błony (bądź jej naruszenie). Nie przejmuj się uszczypliwymi uwagami Starszych Pań.

Gość Marta 26
Ty jesteś jeszcze głupsz niż myślałam - to o co Ci wkońcu chodzi !!!!!!!!

dzieki.. ja naprawde jestem mloda i niedoswiadczona ;/ dobra pa

Gość Marta 26
Jak by tak każdy zachodził w ciąze jak ty myślisz to przyrost naturalny był by duuuuuużo większy !!!!!!!!!!!! Nie wiem czy się śmiać czy płakać !!!!!!!!!!!!!!!

Gość pauly78
dajcie dziewczynie spokoj.jest mloda i lepiej zeby pytala nawet o takie glupie sprawy!

Gość PIERNICZEK
takie pytanko...ile masz lat?Jeżeli jescze jeteś młodziutka to mogłaś z kimś o tym porozmawiać.Rozmawiałaś chociaż o tym z chłopakiem?POWIEDZIAŁAŚ MU O SWOIM PROBLEMIE?Jeżeli jest starszy od Ciebie to cała odpowiedzialność przejdzie na niego jesli jesteś w ciąży.Na przyszłość pomyśl 2 razy. NIE ŻYCZE CI ŻLE :)

Gość druuu
DO: zaniepokojona123454321 Po pirewsze- jeśli wszedł penisem do pochwy, nawet na chwilę, to był to stosunek i krew może świadczyc o pęknięciu błony. Wszedł do środka, więc dziewicą już nie jesteś. Po drugie- wchodząc, miał nałożoną prezenwatywę, ale nie miał wytrysku, więc w ciąży na pewno nie jestes. Po trzecie- nie stresuj się, bo wszelkie domniemane objawy ciąży, to prawdopodobnie wynik stresu. Do innych: Czemu piszecie takie głupoty dziewczynie w stylu "Ale ty jesteś głupia dziewczyno - ile ty masz lat 12 ??????" Może i ma 12, a może 20. Skąd niby ma się dowiedziec o tych sprawach? Ciąża to poważna sprawa i tym bardziej trzeba początkujących uświadamiac i utwierdzac w tym, ze seks jest OK i stosunek wcale nie oznacza zaraz ciąży. Pozdrawiam, druuu,25 lat