Agnieszka_1987 0 Napisano Sierpień 22, 2007 Zachowuje sie zabezpieczenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Sierpień 22, 2007 tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka_1987 0 Napisano Sierpień 22, 2007 a lekkie bóle brzucha sa normalne? robilas tak kiedys? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Sierpień 22, 2007 raz brzuch mnie nie bolał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martt 0 Napisano Sierpień 22, 2007 Normalne są. Przynajmniej ja je miałam. I wiem, że moje kolezanki podobnie to przechodziły. Ale nie rób tego za często. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EFUSISKO 0 Napisano Sierpień 22, 2007 heh.....możesz nie robić przerwy, żeby nie mieć @, ale jeśli masz PMS, to będziesz go miała do nast @. Przynajmniej tak jest u mnie. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka_1987 0 Napisano Sierpień 22, 2007 no bo dzis biore siodme tabletke i mam takie bole male w dole brzucha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka_1987 0 Napisano Sierpień 22, 2007 Nie no nie mam PMS, pierwszy raz nie robie tej siedmiodniowej przerwy. Biore cilest nawiasem mowiac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sofijaaaa Napisano Sierpień 22, 2007 ja tez tak mialam-polaczylam opakowania i pod koniec tego drugiego mialam delikatne bole-jak przy okresie i dostalam plamienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka_1987 0 Napisano Sierpień 22, 2007 tylko ja jestem przy siodmej tabletce tego drugiego opakowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach