Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do paulki

Do paulki

Polecane posty

Gość do paulki

Kiedy ty sie kobieto zajmujesz dzieckiem skoro od rana do wieczora o kazdej porze i w kazdym temacie jestes obecna na forum? :O

Gość odswiezamy
skoro ty wiesz gdzie jest paulka to tez tam jestes wiec jaki z tego wniosek????????

Gość odswiezamy
czekam na odp

Gość do paulki
No ale ja nie mam dziecka i w wolnym czasie nie mam co robic. A paulka podobno ma. Ale skoro twierdzi ze paulka, mania i cale jej zycie opisane na blogu to fikcja, to ok dla mnie. tak tylko chcialam zapytac.

Gość odswiezamy
nie masz dziecka to co robisz na tym forum???????????????

Gość do paulki
Jesli to bylo do mnie to nie ucieklam :P Ale zaraz pewnie zmykam zajac sie czyms konkretnym.

Gość do paulki
A co robie na forum? Ogolnie sie udzielam czasem. Ostatnio dosc czesto bo jestem na zwolnieniu. Staram sie o dziecko wiec czesto odwiedzam to forum.

o matko chyba od tego jest forum zeby na nim pisac a co cie obchodzi ile paulka ma czasu :-o widac ty masz go wiecej skoro wszystko wiesz o niej, a jestes tchorzem zeby pokazac sie pod czarnym nickiem :-o

Gość ehem
do "do paulki" idz lepiej zajmij sie produkowaniem dzieci bo wymadrzanie zle ci wychodzi i dziala na mozg :-o

Gość PODBIJANKO
ja uwazam ze jest jej fakt duzo ale bedzie jej z czasem mniej narazie ma małą dzidzie paulka korzystaj pozniej wieczory ci ewentualnie zostaną ;)

Gość through
co wy macie do Pauliny? ma czas bo mała np.śpi to siada przed kompa...a co?ma sprzatać gotować i prać w kółko...:O ja nie mam dziecka ale tez tu ciągle jestem i podejrzewam ze jak juz dziecko bede miec to i tak bede tu siedziec o ile znajde czas...poprostu każdy siedzi tu tyle czasu na ile potrafi sobie czas zorgaznizowac...Paula jest zorganizowana wiec spedza na kafe duzo czasu i tyle...

Gość 2 razy mama
pisze jak ma czas - dziecko na zaniedbane nie wygląda co za przyczepy nie kobiety :O

Gość wiem co pisze
dziecko ma zadbane bo dbaja o nia bacie i ciocie wujkowie tz wszsycy oprócz mamusi mamusia mani musi sie realizowac na kafe i blogi musi pisac bo to jest dla paulki priorytetem

Kiedy moja córeczka była w wieku Marysi, to ja też miałam mnóstwo czasu na siedzenie przed komputerem.:D Teraz tego czasu mam mniej tylko dlatego, że córka nie chce mi spać w ciągu dnia i wymaga nieustannej opieki.

Gość do paulki
dzisiaj paulki jeszcze nie spotkalam. nie pamietam czy wczoraj, ale chyba tez nie. od poniedzialku wracam do pracy wiec nie bede weszyc:P a kto wam pozwolil podnosic moj topik?? ja do paulki tez nic nie mam poza tym ze zastanowilo mnie kim ona jest skoro tyle czasu spedza na forum, ale jak widac mozna i tak, a jak tu ktos wyzej napisal: jak mania zacznie chodzic, to juz dziewczyna sobie nie posiedzi, wiec dajcie jej juz spokoj. paulka 🖐️