Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pani Sand

farbowanie ubran...jak wyglada po ...

Polecane posty

ciekawi mnie jak wygldaja ubrania po farbowaniu, mam sweterek ktrego kolor mi sie nie podoba i che zmienic na chociazby czarny///wychodzi to ?? pomocy

Gość delikatna26
kup sobie farbę Iberia na www.farbowanietkanin.pl jak się zastosujesz do instrukcji jest w środku opakowania to farbowanie wyjdzie pierwsza klasa bez smug i zacieków

e, ja tam nie mam takich problemów. Nie lepiej kupić po prostu jakieś nowe, fajne ciuchy? Ja np. jak mi się zużyją moje sportowe ciuszki, to kupuję sobię nowe, na tanisport.pl bo to nie jest żaden duży wydatek.

e, ja tam nie mam takich problemów. Nie lepiej kupić po prostu jakieś nowe, fajne ciuchy? Ja np. jak mi się zużyją moje sportowe ciuszki, to kupuję sobię nowe, na tanisport.pl bo to nie jest żaden duży wydatek.

Gość mirka87678
Cześć dziewczyny;-) Znalazłam ostatnio fajną stronkę z super bielizną nie tylko na romantyczne wieczory z ukochanym. na emilosc.pl znajdziecie też mnóstwo odjechanych gadżetów, które będą super prezentem na 18te urodziny czy też wieczór panieński/kawalerski.