Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najaka

6 lyb 7 tydzien

Polecane posty

Gość najaka

czesc dziewczyny! moglybyscie mi napisac czy mialyscie jakies objawy w 6 tygodniu? bardzo dziekuje za odopwiedzi pozdrawiam

Gość nie miałam żadnych

Gość SanSan
w 6 to ja mialam juz mega mdlosci i 2 razy zemdlalam

ja mialam okropne mdlosci, bylam strasznie senna-moglabym spac wszedzie, no i udalo mi sie pare razy zaslabnac w lazience :-o

Gość nutkin
a mozna nie miec zadnych objawow i byc w 6 tygodiu?

Każda ciąża jest inna. W jednej już od samych zapachów latałam do łazienki, wieczorem chcialo mi sie sledzi, ogórków, spałam w dzień po 2 godziny, zasypiałam przy każdym dobrym wieczornym filmie, co u mnie jest rzeczą niebywałą, przytyłam kilka kg, a po porodzie od razu weszłam w rozmiar 36. W drugiej ciazy wystarczyło popatrzec na śniadanie, zachcianek żadnych, czasu ani chęci na sen w dzień żadnych, 22 kilo do przodu, rozmiar 38 po porodzie.zostało do zrzucenia 10 kg, choć nie widac za bardzo. Po 3 mcach mdłości przeszły jak ręką odjął. Znajoma rodzi za miesiac i zupełnie nie wie jak wyglada ta przypadlość ciązowa. Czyli zalezy na kogo padnie. pozdrowionka dla przyszłych mam:)

na tym świecie wszystko jest możliwe - sama znam agentkę która poszła do gina w 5 m-cu bo dopiero wtedy jej przyszło do głowy, że to tycie to może być ciąża :D

Gość nutkin
;-) dzieuje wam za odpowiedz!! rowniez pozdrawiam

Ja dowiedziałam się że jestem w ciąży właśnie w 6 tygodniu...nie miałam żadnych objawów, chociaż nadzieje i podejrzenia, bo nie dostałam okresu na czas:) Nie miałam mdłości ani żadnych innych dolegliwości...no może tylko strasznie mnie ciągnęło do kapusty kiszonej i ogórków....teraz tego wcale nie jem za to masę słodyczy!!! Pozdrawiam

Gość nutkin
cukierkowa dziekuje za odpowiedzx! wszystkim pzyszlym mamom zycze zdrowego i wesolego bobaska i lekkiego porodu! :)

Gość Awa83
w 6 tyg miałam juz wszystkie objawy, a nawet wczesniej

Gość asffgf
- byłam baaaaaaaaaaaaaardzo senna. - ciągle- DOSŁOWNIE- CIĄGLE byłam głodna. - strasznie bolały mnie piersi, inaczej niz przed okresem] - miałam podwyzszona temp- powyżej 37

Gość nutkin
dzieki wam dziewczyny! a jak mierzycie ta temperature? jaka powinna byc w ciazy?