Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annnnaaa

Kiedy do lekarza...

Polecane posty

Gość Annnnaaa

Hej dziwczyny:) mam pytanie kiedy najlepiej pójść do lekarza,jestem w 3 tyg.ciazy(brak okresu,2 pozytywne testy ,ostatnia miesiączka 20.07),słyszałam,ze najlpeoje tak kolo 6tyg.,ale ja juz sie niecierpliwie,zeby nie było za pozno ,z gory dziekuje za odpowiedzi.:)

Gość Annnnaaa
Podnosze i ponawiam:)

ja poszlam w 5 tyg i 3 dniu liczac od ostatniej @ i ledwo bylo cos widac, na takie powazne usg z bijacym serduszkiem to lepiej isc po 6 tygodniu gratuluje i pozdrawiam

Gość Annnnaaa
Dziei ci bardzo :):):)hmm tzn .u mnie od ostatniej miesiaczk minąl wlasnie miesiac,czyli poczekam jeszcz 2 tyg.i pojde

Gość Annnnaaa
Bardzo prosze jescze o jakies odpowiedzi.

witaj, ja ponieważ planowałam ciążę i niemogłam sie doczekać pierwszej wizyty, (test tezmaiałam juz zrobiony) byłam u lekarza w 3 tc (od zapłodnienia), czyli w 5 tc od ost. @, na usg ciąża juz była widoczna w formie małej kropeczki, dlatego miałam powtórzone usg tydzień póżniej życze powodzenia

Gość znów i znów
ja miałam ostatni okres 8 lipca a do lekarza idę na początku września, dzwoniłam do lekarza i powiedział że wcześniej nie ma sensu, a tak to od razu zrobi mi usg. kazał tylko teraz brać folik i cierpliwie czekać:) pozdrawiam

Gość znów i znów
ja miałam ostatni okres 8 lipca a do lekarza idę na początku września, dzwoniłam do lekarza i powiedział że wcześniej nie ma sensu, a tak to od razu zrobi mi usg. kazał tylko teraz brać folik i cierpliwie czekać:) pozdrawiam

Gość guuuga
njalepiej w 6 tyg