Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala zoska21

tak mi tego brak

Polecane posty

Gość mala zoska21

Witam wszystkich.Mam wspanialego chlopaka.Bardzo go kocham.Jestesmy ze soba stosunkowo krotko niecaly rok.Na pczatku naszej znajomosci moj luby obdarowywal mnie drobnymi prezentami, chodzlismy na zakupy, do kina.Teraz czasem wyjdziemy do jakiegos baru na male jedzonko...to wszystko.Nie oczekuje od faceta drogich prezentow, wyjsc do ekskluzywnych restauracji itp.Pragne romantyzmu, drobnego upominku, kwiatow wreczonych od tak.Nasza znajomosc a raczej zwiazek jest krotki stazem a raczej na tym etapie kino, kwiaty itd powinny byc czestym dopelnieniem .Sama nie wiem co o tym sadzic?Kocham go, jest wspanialym chlopakiem ale...tak mi brak romantycznych kolacji, wyjsc do kina , kwiatow wreczanych bez okazji.Jacy sa wasi faceci, mezowie?

niestety wiekszosc facetow nie mysli o takich sprawach :( musisz mu przypomniec !!! ja tak zrobilam z mezem-obrocilam to w zart i pomoglo.duzo moich znajomych ma ten sam problem.zadko mozna trafic na prawdziwego romantyka..

Gość albo to prowokacja
99% dziewczyn nie lubi romantyków i nazywa takich ciepłymi kluchami wiec co sie dziwisz