Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Estetyka przede wszystkim

Kobiety, które mają owłosione ręce i niedogolone pachy powinny nosić długi rękaw

Polecane posty

I to non stop! Wkurza mnie jak widzę laski z owłosionymi rękami, albo z odrostami pod pachami w bluzkach na rąmiączkach. Po co one zakładają bluzki na rąmiączkach jak mąją pod pachami kilkudniowy zarost? Nie można założyć bluzki z któtkim rękawem? Po co eksponować publicznie odrastające owłosienie pod pachami?

Gość dobre sobie
mężczyźni, którzy się nie golą powinni nosić maski!!!

Ale naprawdę pachy z ciemnymi odrastąjacymi włoskami nienadają się do publicznego pokazywania. Nikt nie każe kobietom się tam golić codziennie, ale nie trzeba nieogolonych pach pokazywać w tramwaju albo w autobusie. A owłosione łapska z czarnym kłakami też są ble

Gość po co golic
włosy na rękach? żeby odrosły czarne i dwa razy dłuższe? uhh.....a tak są jaśniutke tak że prawie ich nie widać..żałosne a tak apropo to niech z domu nie wychodza faceci z włosami w nosie i w uszach...po co pokazywać je wszystkim? :S

Ale czarne kłaki są ble. A najgorzej to wyglądąją pachy 30stek i 40stek (brunetek), które nawet po goleniu są całe w czarnych grubych kropkach

Gość po co golic
no a te czarne kłaki są przez to, że niektóre kobiety są głupie i myślą, że jak ogolą ręce to bedą super i wszyscy na nie polecą;/ ja nie golę i nie zamierzam golić RĄK...

Niektóre od zawsze mają łapska owłosione jak faceci

Gość po co golic
szczerze powiedziawszy, nie spotkałam w swoim życiu takich. Ale dobrze, popieram. jeśli się rodzi z takimi to należy je usunąć, nie będę zaprzeczała. Ale w innych przypadkach to bez sensu.

Z nieogolymi pachami się zgadzam,ale z rękoma eeeee tam. ;) Zresztą do facetów też można się przyczepic,o wasze owlosione klaty o plecach niewspomne. ;)

Gość głoopia ciołka
faceci są cali owłosieni, bardziej niż kobiety, więc niech nie wychodzą wogóle z domów ... :P

Gość SPRAWDZAM LACZNOŚĆ
Może najlepiej od stop po czubek głowy depilować się .Nieskalana włosiem będe tak bardzo estetyczna :D

Gość Paris26
Ja sie nie gole pod pachami lecz robie depilacje woskiem. I na trzy tygodnie mam z głowy, raczki też czasami depiluje aby byc gładka no i zadbanie wygladac

Bez przesady. Temat jest całkiem serio. A polskie kobiety są zadbane, depilują się, nogi zawsze mają gładziutkie, przynajmniej jak je odsłaniają, tylko pachy mogłyby częściej golić. Gdyby pachy były zawsze ogolone, panie z mocno owłosionymi rękami by je depilowały, oraz nie byłoby lasek z włosami na brzuchu (pod pępkiem) to nie miałbym zastrzeżeń

Gość a ja jakos gole pachy
codziennie...dla mnie to normalne ..tak samo codziennie gole nogi... Rak bym w zyciu nie golila pozatym nie mam owlosionych brzucha tak samo/.

Gość głoopia ciołka
kolesia pogięło na maxa :D HAHAHAHA nudzisz się? to idź koleś do kibla, wsadź głowę i spóść wodę ... może przejrzysz na oczy tłumoku jeden :) masz żonę??

Gość SPRAWDZAM LACZNOŚĆ
Na znak protestu od jutra nie depiluje się będe chodziła zarośnięta niczym alf ,a spod pach wyrosną mi skrzydła :classic_cool:

Gładkie nogi kobiet są w Polsce pierwsza klasa, ale czasem włochate łapska, włoski pod pępkiem i nieogolone odrosty pod pachami są ble. Nie jestem zwolennikiem golenia rąk przez normalne kobiety. Jasne włoski na rękach, taki puszek są super i wyglądają fajnie u kobiet, lepiej niż gładkie ręce, no ale te co mają czarne kłaki mogłyby golić. Nie jestem zwolennikiem totalnej depilacja przez kobiety. Podoba mi się jak blondynka goli nogi tylko do kolan, a wyżej ma delikatne jasne włoski. Ale nie lubię futra na rękach, włosków pod pępkiem i niedogolonych pach

Gość takise
a ja akurat uwielbiam odrosty pod pachami u kobiet :P

Gość ja tez uwielbiam odrosty
pod pachami u kobiet odrosty sa sexowne :D

Gość karolcia olcia
DO AUTORA: O ILE KOBIETA MOŻE OGOLIĆ RĘCE I PACHY...O TYLE ROZUMU JUŻ NIE PRZYBĘDZIE! TU BYM POSZUKAŁA PROBLEMU :o

Gość Malinowa_________61
tak naprwde to sprawa właścicielki włosów owszem nie wygląda to łdnie ale w niektórych kobietach obrzydzenie wywołują wąsy a nik panom nie nakaże ich golić mi robi się nie dobrze na widok posklejanych męskich włosów pod pachą ale też nei zrobie komuś z tego problemu sama owszem nie wyjde w koszulce na ramionczakch i z zarostem - albo to albo to. ale tym tematem świata nie zmienisz.

Gość niektórzy strasznie sie nudzą
zacznij golic nogi, przyrodzenie, tyłek, pachy, rece... I rób to codziennie... Zobaczymy czy ci saie spodoba. Jesteś cwany, bo ogolisz swój zaroscik na twarzy i masz spokój.

Gość coneser
a mi sie podobaja laski z nieogolonymi pachami , nogi niestety musza byc ogolone ale wszystkie inne miejsca we wloskach mi sie podobaja , odpadaja tylko nogi no i nad ustami ale to jest oczywiste

Gość zaiste_wklepiste
najbardziej wkurzają mnie faceci nieogoleni na nogach łapach gębach i pachach FUUUUUUUUUU

Gość zaiste_wklepiste
ale juz na ten przyklad futro na plecach mi sie podoba, sama mam takie i wiem jak zimą daje ciepełko , przytulamy sie wtedy razem z moim facetem plecami i tkwimy tak spleceni wlosami do rana ogrzewajac sie nawzajem ,rano ciezko sie rozczepiec bo kolduny tak sie wkręcaja ze czasami az boli ale czego sie nie robi dla tego ciepełka

Gość Wieśka z pod 4
pan podszyw :) tam na górze :P:P ale powiem tak fakt ciepełko jezd:D

Gość kultura przede wsystkim
Człowieku, powiem szczerze - takich jak Ty powinno się zamykać w rezerwatach, jeśli nie w więzieniach. To co piszesz to przejaw czystej dyskryminacji ! Tacy jak Ty nie potrafią zrozumieć i zaakceptować jakiejkolwiek inności. Kiedyś bili Murzynów, potem gazowali Żydów. I to nie są wcale za mocne słowa, bo takim zawsze coś się nie podoba - fryzura, ubiór, kolor skóry, akcent albo kształt nosa. I najpierw są głupie uśmieszki, potem wyzwiska a dalej bicie i w końcu do piachu.To czy kobieta ma gdzieś włosy czy nie, to nie Twoja sprawa tylko wyłącznie tej kobiety ! To może Ci się to nie podobać, ale nie masz żadnego prawa tego oceniać. Żeby było jasne - jestem żonatym mężczyną. Nie jestem żadnym dziwnym miłośnikiem owłosienia u kobiet, jacy jak zauważyłem piszą też na tym forum, chociaż moja żona akurat nie depiluje się w ogóle (i nie przeszkadza to jej być atrakcyjną 40 - latką), ale też nie ma problemu z nadmiernym owłosieniem. Bardzo współczuję tym wszystkim dziewczynom, które mają takie problemy. Gdyby nie idiotyczne mody ciągle promowane w mediach takie osoby miałyby zdecydowanie lżejsze życie. Nie jestem przeciwnikiem depilacji, ale kwestia wyglądu to prywatna sprawa i nie powinno się w nią ingerować. U nas niestety wszelkie mody są promowane w taki sposób, że jeśli się nie żyje w zgodzie z nimi (np. feng shui, szczupła sylwetka, depilacja) to jest się zacofanym prostakiem. I jeszcze raz powtarzam - nie jestem przeciwnikiem depilacji, opalenizny czy czegoś tam jeszcze, ale każdy powinien mieć wolny wybór jak wygląda i co robi, jeśli tylko nie krzywdzi innych. A pomyślcie co czuje jakaś nastolatka z nadmiernym owłosieniem, której nie stać na laser kiedy usłyszy, że w dziesiejszych czasach nie można wyjść z domu bez depilacji. Albo ruda dziewczyna, która nie może się opalić. Kiedy wydajemy jakąś opinię - czy w gronie znajomych, czy na forum to zastanówmy się czy kogoś nie urazimy. Nie mówiąc już o takim gościu jak ten powyżej (zresztą co można powiedzieć o człowieku, który pisze "laska" ?).

Gość kurkaszanel
wiesz, o ci powiem? chuj mnie obchodzi, co ty o tym myślisz. nie podoba się, to nie patrz. sami wyglądacie jak neandertale, z zarośniętym każdym kawałkiem ciała, chaszczorami wystającymi spod pach... będę się golić, kiedy Ja mam na to ochotę i nosić to, co MI się podoba. i gówno ci do tego.