Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komentowanie na allegro

Czy osoba od ktorej zamowilam przedmiot ma obowiazek wystawic mi komentarz?

Polecane posty

Czy jest to tylko jego dobra wola i nie musi??

Kalejdostar Dzieki za pomoc:) Bo tak czekam juz onad miesiac a upominac sie nie bede:)

no własnie, ja zawsze wystawiam komentarze osobom od których kupowałam a na swoim koncie mam tylko pięć

ja tezz zawsze wystawiam komentarze od osob ktorych kupowal jakis przedmiot lub np odziez..I denerwuje mnie jak sie nie odwdzieczy ..ja na swoim mam 4 ..;/ a powinnam miec 6

Gość maciupinka
to sobie sprawdzcie kiedy ta osoba wystawiała ostatni raz komentarze, albo się upomnijcie.

Gość ja ja mama
no własnie,pozniej maja"super sprzedawca"ale nic dziwnego jak kupujacy im daja a oni juz nie potrafia odstawic moim zdaniem powinno byc konieczne takie oddanie komentarza

Gość prazona kukurydza
bo trzeba grzecznie wyslac maila z podziekowaniem za transakcje i przypomniec delikatnie o komentarzu - chocby piszac cos w rodzaju "buty/torebka/kosmetyki/costam wlasnie dotarlo, bardzo dziekuje za transakcje, wystawilam juz pani/panu komentarz - oczywiscie pozytywny. pozdrawiam". ja zawsze wysyam cos podobnego i tyle komentarzy ile wystawilam, tyle mam rowniez na swoim koncie

ja robię tak jak kukurydza ;) i przeważnie na drugi dzień mam pozytywa bo ludzie po prostu zapominają ;)

ja robię tak - po transakcji i wystawieniu przeze mnie komentarza (jako kupujący) wysyłam podziękowanie za transakcję (jest taka opcja) i informuję, że wystawiłam taki a taki komentarz i oczekuję tego samego :) czasem ci, którzy sprzedają np. kilkaset przedmiotów wystawiają hurtowo komentarze raz na 2 tygodnie, raz w miesiącu itp. :)

ja wyswilam dwa komentarze bo na tylu tez aukcjach wygralam u jednej osoby .. Ale popatrzylam na inne nicki ktore tez wygrywaly przedemna locytacje i nie wiedzialam zeby ta osoba wystawiala ..wiec nie jestem sama Ale szczerze mowiac jestem za wzniesiem obowiazkowego wystawiania komentarzy

no ja oczywiscie tez informuje osobe od ktorej kupial cos ze pieniadze wplacilam ..a potem ze przesylka dotarla i ze wystawiam komentarz oczywiscie tez delikatnie "podsowam pomysl" ze skoro wszystko sie udalao to jstem godna polecenia i oczekuje komentarza..

wyślij maila raz jeszcze ;) nic Tobie nie szkodzi a może akurat ona odpowie komentarzem

i chyba tak zrobie ale dopiero jutro :)