Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qsa mini

w co nigdy byście się nie ubrali?

Polecane posty

ostatnio modne są lajkry czy jak to badziewie się nazywa... tak czy inaczej chciałem napisać, że 99% dziewczyn, które się w to ubierają, nie powinny tego robić, bo wyglądają obleśnie.

Gość w skore spodnie rurki
glany, szpilki:P przeswitujace bluzki, rzeczy w kolorze rozowym i zielonym :P

Gość anonimowa bo lajkry nosiła
w lajkrach to ja chodziłam jak miałam 8 lat ;) teraz bym nie założyła rurek!!!!

Gość w skore spodnie rurki
no i tych getrow czy tam lajkrow tez bym nie ubrala...i zbyt krotkich spodniczek tez nie:P no i bluzek ktore wiecej odslaniaja niz zaslaniaja :P

Gość Rosne Zdrowo
O jejku jestem chodzącym kiczem :D!!Nosze rurki,mam rózowy sweterek,a nawet mam torebke i sukienke w groszki...cholera... ;).Ale jednak nigdy w życiu w mojej kicz kolekcji napewno nie znajdą sie glany,czarne;srebrne;złote lub odblaskowe adidasy,bluzka zwana siateczką,buty w panterke,a w szczególności te na obcasie,wogóle odpadają buty na wysokim obcasie oraz te na koturnie i nigdy nie doczepie sobie rzęs :)!

Gość Haidi
w barchanowe majtosy!

Na pewno nie zalożylabym obcisłej miniówki, adidasów w tym durnym, dziwnym stylu, żadnego żakietu, żadnej garsonki, spodni - rurek, niczego w kratkę ( nie cierpię), butów bez obcasów do sukienki bądź spódnicy, skórzanych spodni, butów ze szpicem, ani takich w stylu lat 50-tych, tradycyjnych szpilek, przezroczystej bluzki na calkiem nagie ciało..

Gość dobre pytanieeee
nie cierpie spódnic parasoli- owszem na wysokich, szczupłych wygladaja ale na standardowych laskach tragedia, poza tym rajstopy bez lajkry w babcinym kolorze, o nieee, tragedia(chociaż jeszcze większą tragedią są rajstopy pod spodniami- przenigdy bym nie ubrała, jak pomyślę że przykładowo przytrafiłby mi się wypadek i by mnie w szpitalu w tym zdekonspirowali to bym umarła) balerinki w grochy, małe torebeczki, buty w szpic, bielizna niby sexowna a zachaczajaca o maksymalny kicz

Gość łączę tematy_______
Ubranie, którego nigdy nie założe, to.... 13:14 początkująca tarocistka Różowe lajkry butów typu "drewniaki" butów z zakręconym czubem do góry męskich slipów Jeżeli potrzebujesz konkretnej pomocy, jesteś na rozdrożu swojego życia, nie wiesz co robić dalej... Napisz do Tarocistki na e- maila tarocistka_waite@i nteria.pl Masz pytania? Mój numer GaduGadu : 3777953 13:15 a ja na pewno dzinsow z rozszerzanymi nogawkami i przylegajacego sweterka z bazarku plus czybate buty 13:15 ROSALINDA PACZEKO Nie zalożę - balerinek, leginsów, tuniki i wszystkiego w kropeczki. Natomiast drewniaki mi się podobają NIEKTÓRE. 13:15 forester rajstop stringow butow na obcasie......bo chyba facetowi nie wypada 13:16 durnaa a co masz do rozszerzanych dzinsow pi**o glupia 13:16 witaj tarocistko... balerinek, rybaczek, legginsow... 13:17 nie ma imienia Nikola różowych kozaczków zamszowych na takim małym obcasie ( w życiu nie widziałam brzydszych butów i mnóstwo innych rzeczy. 13:17 a ja nigdy nie dzinsow ze zwezanymi nogawkami feeee :/ 13:17 początkująca tarocistka rybaczki są spoko Jeżeli potrzebujesz konkretnej pomocy, jesteś na rozdrożu swojego życia, nie wiesz co robić dalej... Napisz do Tarocistki na e- maila tarocistka_waite@i nteria.pl Masz pytania? Mój numer GaduGadu : 3777953 13:17 witaj tarocistko... i oczywiscie japonek 13:17 ROSALINDA PACZEKO wlaśnie. Jeszcze dżinsy ze zwężanymi nogawkami ochyda ... 13:19 blebleeee co macie do poszerzanych nogawek obcislych sweterkow i podniesionych czubow??? ,co do tego przylegającego sweterka to rozumiem ze jakis tłuscioch sie wypowiedział 13:20 makulele Nigdy nie założę bluzek z choćby troszeczkę bufiastymi rękawami, jakie w tym sezonie były bardzo modne. Po prostu do mnie nie pasują. Nigdy też nie ubiorę się cała na różowo i jaskrawo. 13:22 ghdssss ja jeszcze nie cierpię spodni zwężanych na dole z wysokim stanem 13:22 witaj tarocistko... Jak tam spelnila sie ostatnio jakas wróżba? 13:24 początkująca tarocistka to nie jest topik o wróżbach Jeżeli potrzebujesz konkretnej pomocy, jesteś na rozdrożu swojego życia, nie wiesz co robić dalej... Napisz do Tarocistki na e- maila tarocistka_waite@i nteria.pl Masz pytania? Mój numer GaduGadu : 3777953 13:40 frk-099 Bez sensu jest takie gadanie... Były czasy, kiedy poszerzane nogawki były supermodne, potem były symbolem najgorszej "wiochy". Za jakiś czas sytuacja się odwróci