Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uczennica2452

Eh zycie

Polecane posty

Gość Uczennica2452

Nie chce isc do szkoly,nie mam sil:(

Gość BeznadziejnaOsobaNormalnaChyba
no mnie też ta msl przeraza :o a jakie są Twoje motywy ? nauka czy raczej kontakty kolezenskie ? no i w której jestes klasie ? :)

juzsobie poszłas ? :( a chcaiąłam pogadac :O

Gość Uczennica2452
Druga liceum,Eh nie mam przyjaciol,nie tesknie za klasą a jak pomysle o matematyczce:(:(

też teraz ide do drugiej liceum i też mi sie sąłobo i niedobrze robi gdy o tym pomsle wiec nie abrdzo wiem jak Cie pocieszyc ale zawsze jest jakies rozwiazanie chocby kompletnie szalone gdy nas to wszytsko przerosnie mozemy razem uciec gdzies za granie do ciepłych krajów albo razem udac się do jakeigos liceum dla doroslych bedziemy przyjaciókami dla siebie:) aalbo po prsotu to przetrawic i miec wszystkich i wszystko w dupie jak ci z matmy nie idzie to olej to i tak my na maturze nie bedziemy jej zdawac czy konkretnie chodzi o nauczycielke ? czepia się Ciebir czy jak ? z jakich przedmiotów masz rozszerzenia ?

Gość Uczennica2452
Ale fajnie ,jej ktos w moim wieku.Nie cierpie matematyczki a tym samym matematyki.Biologia chemia i niemiecki rozszerzony

heheh ale trafiłysmy mama te same rozszerzenia z tym ze ja też jeszcze matme lubie. to jak piszesz się na którs z moch skrajnych pomysłow ? :)

Gość Uczennica2452
Eh skrajne pomysly powiadasz hmmm nie wiem czy w ogole dam rade,cale wakacje w domu,masakra..Niechce mi sie strasznie wracac do szkoly:(