Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orginal red

panie 35+

Polecane posty

Gość orginal red

sa najbardziej sexy! Mam 35 lat i jakos niepodobaja mi sie mlode dziewczyny. Wole "rowiesnice"

Gość filip z klodzka
sa zajebiste

Gość klarkasia
mam 37 lat i faceci dalej za mna szaleja. Oby tak dalej

Gość onanek
a ja zawsze wale gruche przy filmikach z milfami

A ja mam 36 lat i też nie mogę się opędzić od facetów. Uważam że mam większe rwanie niż jak byłam młodsza

Gość orginal red
wala sie wszyskie, ale napewno jest latwiej wyrwac malolate.

Gość orginal red
trzydziechy wiedza co chca. Jak jestes golodupcem to taka mozesz zaraz zapomniec. No chyba ze ma chcice.

Gość orginal red
ostatnio jebałem taką 30+, a ona sama napluła sobie na rękę, natarła odbyt i bez mojego pytania zasadziła sobie kutasa w dupsko. było bosko, kazała mi się spuścić na twarz i jeszcze oblizała penisa ociekającego spermą i jej wydzieliną z odbytu:)

Gość orginal red
co za kretyn sie podszywa.

Gość karol31
jak miałem 24 lata wyrwała mnie laska ponad 30 letnia. świetnie wyglądała (175cm, 60kg, piekny, jędrny biust), zero cellulitu, opalona, gładka cera, długie piękne nogi. ogólnie super, do tego inteligentna i z klasą. do wyrka poszliśmy po 10 dniach, a tam co się działo to ludzkie pojęcie przechodzi. oral, połyki, spusty na twarz, anal, fisting, też analny, lekki bdsm, trochę pissu w trakcie dpt. po pół roku miałem dość czułem się wypompowany/wydojony ze spermy, spotykaliśmy się 3-4 razy w tygodniu i ruchaliśmy się 3-4 razy w czasie spotkania. raz zaprosłia nawet swoją koleżankę, nieco starsza od siebie, wtedy to była jazda, aż miło wspomnieć. po pół roku zaproponowała mi małżeństwo:D do tej pory od czasu do czasu sie spotkamy i przerucham ją (a może ona mnie:p), choć ma już ponad 40 lat, dwójkę dzieci i męża. cały czas wygląda apetycznie:)

Gość Niedługo 35
Ja niedługo będę w wieku, o którym piszecie tutaj. Juz powoli łapałam doła, że się starzeję. A ten topik jest taki pocieszający. Dzieki panowie.

Gość moze dlatego
wam sie wydaje, ze zaliczacie a tak naprawde jest odwrotnie :P

Gość synk master
baby to chuje tylko ze z cycami. Ale ja tez wole 35+

Gość Niedługo 35
Lahkoona Cześć rówieśniczko. Wiesz, ja się tez diopiero rozkręcam.Mimo stałego zwiazku, kocham flirtowac i prowokowac panów.Niekiedy nawet myślę o czyms więcej. Nie narzekam na zaineresowanie, mężczyzn w różnym wieku:p. A w łóżku tez święta nie jestem

Gość DUZA m
lakhoona ty stara prukwo:D:D:D

Gość Niedługo 35
ostatnio nawet namiętnie trenuję dpt. jak na razie udaje mi sie połknąć do połowy parówkową stokłosy w naturalnym flaku. opanowałam już odruch wymiotny, myślę, ze będzie to pomocne w czasie zabaw ze scatem. już się nie mogę doczekać:)

Gość DUZA m
lubelak ale z ciebie miętka faja🖐️

Gość Niedługo 35
Ja juz 10 lat w stadle małżeńskim. Troche nudno , rutyna mnie dobija, mimo że ogólnie źle nie jest. Potrzeba mi jednak emocji, adrenalinki i dlatego lubię poflirtować, oj lubię.

szkoda tylko ze maly procent kobiet po 30ce naprawde dba o wyglad.Jak widze co sie dzieje z kolezankami z dawnych lat to zbiera mi sie czasami na wymioty. Czy dzieci i maz pochlaniaja tyle czasu zeby niemiec chwili dla siebie i zrobienia z siebie fajnej kobiety? Ale te co dbaja o siebie sa napewno bardziej sexy od ich rywalek 20-25.

Gość jestescie najlepsze

Drogi szefie wszystkich szefów. Masz rację sporo kobiet po 30 wyglada nieciekawie. Nadwaga, kiepskie fryzury, fatalne ciuchy. Ja z wiekiem dbam o siebie coraz bardziej, tak trzeba. Lahkoona Nie ma sensu szukac partnera w internecie. To zazwyczaj faceci drugiej a nawet trzeciej kategorii. Powodzenia w łowach w realu.

Gość ljg
Wiele lat temu myślałam,że trzydziestka to starość, ze w tym wieku się rozsypię. Jednak w tej chwili myślę, że to najlepszy czas dla kobiety, pod każdym względem. Nigdy nie wyglądałam i nie czułam sie lepiej, jestem pewna siebie, wiem czego chcę i potrafię sie tym cieszyć. Jednak nie wszystkie kobiety w tym wieku wygladają dobrze, ale to jest kwestia tylko i wyłacznie lenistwa. Zreszta to mozna juz stwierdzić po 20-latce jak będzie wyglądała za 15 lat. Jeżeli ma wstret do jakiejkolwiek aktywności fizycznej, to trudno sie łudzić, ze w wieku

Gość ljg
lat trzydziestu paru nie przeistoczy sie w sflaczała matronę.

do różańca stare szmaty, wasz czas sie kończy, myśleć o życiu wiecznym a nie o doczesnych uciechach:D