Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwierzaki....

inne oczekiwania od życia - jak sobie z tym radzicie?

Polecane posty

Gość zwierzaki....

Głupia sprawa, ale nie wiem gdzie to napisać. Poznałem cudowną kobietę, chcemy być razem i niedługo możemy zacząć mieszkać razem w domu. I tu się pojawia taki mały problem? Ja uwielbiam zwierzęta i zawsze marzyłem własnym domu z psem i kotem:) i jestem o krok od tego. Miałem kiedyś kota i wiele psów od dziecka. Nie wyobrażam sobie tego inaczej. Ona z kolei nie lubi zwierząt i nie chce kategorycznie słyszeć o żadnym psie w domu, nie wspominając o kocie:( I co tu zrobić? Stawia mnie niemal przed pytaniem: albo zwierzęta albo ona! A ja nie chcę żyć całe życie bez żadnego zwierzaka:( Mieliście takie sytuacje, kto ustępował wtedy?

hmmm - jesli ktos nie kocha zwierzat nie ma w nim milosci dla ludzi ot i tyle powiem:)

Ty ustap. Ty bez zwierzaka sobie poradzisz, zawsze mozesz miec jakiegos psiaka u rodziny na wsi np. Ona jak nie lubi zwierzagt to nie bedzie chciala za nic z nimi mieszkac. Dla kogos kto nie toleruje zwierzat w domu, one po prostu smierdza, musisz to zrozumiec. Ustap kobiecie.

Gość simonkadrdrdrdr
wspolczuje takiej kobiety,jesli ktos nie lubi zwierzat to nie ma w nim cieplych uczuc,znajdz sobie lepiej inna,bo ta predzej czy pozniej pokaze pazurki

Gość jesli ten wlasny
dom ma rowniez ogrod to nie widze problemu z tym psem. Ty bedziesz mial zwierzaka, zwierzak bedzie mial wybieg, zona nie bedzie miala zwierzaka w domu :) I wszyscy beda zadowoleni ;)

Gość truflazlota
zwierzak na zewnatrz (macie podworko? ), kobieta w domu :)

To niekoniecznie tak ze ktos nie lubi zwierzat. Ja zwierzeta lubie, ale nie chcialabym miec w domu psa czy kota. Jesli juz to jakies male zwierzatko. Kot i pies to niestety smrod, pogryzione dywany, siersc na kanapach.To przeszkadza. Niestety tak jest, ale ludzie zapatrzeni w zwierzaki bez opamietania po prostu tego nie rozumieja :O

Gość ja myslę że jesteś bardzo
niedojrzaly, lepiej nie baw sie w związki, poczekaj aż dorosniesz :o a dziewczynie sie nie dziwię, tez bym nie chciala zadnego smierdzącego psa czy kota w domu :)

Gość zwierzaki....
Jestem zoofilem i moja kobieta w tych intymnych sprawach mnie na pewno nie zaspokoi, dlatego muszą być w domu zwierzęta!

Mam buldozka i jakos nie smierdzi w domu:-/ Wystarczy dbac o czystosc zarowno psa jak i domu:-/ wiec nie kumam o co kaman:-/ Ktos nie lubi zwirzakow - podkreslam - NIE MA W NIM UCZUC !!!!

a od kiedy to kot (który poci sie tylko na opuszkach łap) może śmierdzieć, czym i jakim cudem? że pies duży, włochaty, to jeszcze się zgodzę ale kot - w życiu a jak ktoś jest brudasem i trzyma kocie odchody, zamiast je sprzątnąć, to i śmierdzi ciekawe, jakie by miał w domu zapachy, jakby sam narobił do kuwety i tak sobie mieszkał... ogólnie - trudna sprawa, miałam ze swoim eks to samo, to chyba jakieś urazy wzięte z życia na wsi - że człowiek i zwierze w jednym domu, to jakby w dawnych czasach w biedzie - obora i chałupa na wsi razem były i zwierzęta i ludzie też tak to tłumaczę, bo inaczej ciężko teraz mam w domu kota i mojemu M. to nie przeszkadza, nawet go lubi całkiem psa też bym miała pewnie, gdybym krócej pracowała albo ktoś inny byłby w domu na stałe a dobrej rady na Twoją sytuację nie ma - bo jaki tu kompromis? rybki? nikt nie będzie zadowolony

a od kiedy to kot (który poci sie tylko na opuszkach łap) może śmierdzieć, czym i jakim cudem? że pies duży, włochaty, to jeszcze się zgodzę ale kot - w życiu a jak ktoś jest brudasem i trzyma kocie odchody, zamiast je sprzątnąć, to i śmierdzi ciekawe, jakie by miał w domu zapachy, jakby sam narobił do kuwety i tak sobie mieszkał... ogólnie - trudna sprawa, miałam ze swoim eks to samo, to chyba jakieś urazy wzięte z życia na wsi - że człowiek i zwierze w jednym domu, to jakby w dawnych czasach w biedzie - obora i chałupa na wsi razem były i zwierzęta i ludzie też tak to tłumaczę, bo inaczej ciężko teraz mam w domu kota i mojemu M. to nie przeszkadza, nawet go lubi całkiem psa też bym miała pewnie, gdybym krócej pracowała albo ktoś inny byłby w domu na stałe a dobrej rady na Twoją sytuację nie ma - bo jaki tu kompromis? rybki? nikt nie będzie zadowolony

Gość fghhjjh
"Ktos nie lubi zwirzakow - podkreslam - NIE MA W NIM UCZUC !!!!" kurde bez przesady :o to że nie lubię zwierząt to nie znaczy zaraz, że znęcam się nad nimi czy coś, tylko nie lubie i tyle. i nie chcę miec takowego w domu. trochę zrozumienia ludzie :o

Gość zwierzaki....
z tą niedojrzałoscią to akurat głupie. Po prostu każdy ma swoje marzenia i nagle musi z częsci zrezygnować, aby być z kimś. Znam całe mnóstwo kobiet, które mają po kilka zwierząt w domu i są zachwycone tym, a ja musiałem akurat taką poznać :) Pech. Pod każdym innym względem jest nam super. Ona ma charakterek i właśnie czasem się boję o te pazurki:) No jest opcja, że możemy kupić dom z podwórkiem, ale już widzę te ciągłe kłotnie kiedy kot wśliżnie się do domu;) Chyba muszę ustąpić.

Gość sam jesteś głupi