Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gabryśka

Imię na literkę S dla dziewczynki

Polecane posty

Gość jejuuuuu...........
po zatym właśnie Laura, Aurelia to normalne imiona trak jak Magda, Kasia, Oliwia, Nikola i imie dziecka tak naprawde zalezy od tego jak nazwą je rodzice .. a kazdy rodzic ma inny gust ... najlepiej zeby po podwórku biegały same Anki, Magdy, Kaśki.. wtedy było by cudnie

Gość dla mnie moze byc
30 Asiek,20 ań , 15 kasiek......i co??? stanie sie cos?? ze ktos nazwie normalnie PO POLSKU swoje dziecko????

no wlasnie:) zero wlasnej inwencji:D Kazde dziecko powinno otrzmywac imie odgornie jeszcze w szpitalu:D

Gość Gabryska dobrze ze
nie nazwałas syna "Hospital" Juz ten Jeremiasz ujdzie wtedy.....

Gość a jakie chinskie
hehehe spolszczone sa, i przyjete jako Polskie:)

jejuuuu: nie lepiej, żeby po podwórku biegały same Kewiny, Dżesiki, Barbi czy Izałry :D A jak wejdzie najnowsza moda, to będziemy mieć Jabłuszka, Drzewka, a może nawet i Kompiki, Klawiaturki czy inne.

Gość a jakie chinskie
hgahahhhaaha klawiaturki:D hej jak masz na imie? - klawisz:D

Gość jejuuuuu...........
no tak kuba śliczne imię ... mi tez ono się podoba... ale jak słysze jak na podwórku mama woła synka -Kubuś a odwraca sie ok 5 chłopców to jest tragedia ... w szkole będą do takich dzieci mówić po nazwisku ... a takiego Jeremiaszka będą od razu rozpoznawac itd bo będzie jedyny i właśnie to was boli ... ze Gabryska miala odwagę nazwac swojego synka inaczej niż wszyscy .. a wy sie boicie i nazywacie tak jak wszyscy ... i pozniej macie pretensje ze do waszych dzieci mówi sie po nazwisku i swoja złość wyładowujecie na osobach których dzieci sa tymi jedynymi .. proste :P

Gość jeremiasz beda
sie z niego wysmiewac.......jeny;/

Gość jejuuuuu...........
no ale akurat tak sie składa ze Aurelia, Laura, Nikola, Oliwia to też są imiona spolszczone ... i przyjęte u nas imiona typowo Polskie to Czesława, Sławomira, Stanisława itd. a co do Kevinów, Denisów, dzesik top akurat te imiona odrzucajhą również mnie

Gość Alexxxa
Czy u was są same Kaśki, Magdy i Anie? U mnie 90% dziewczynek to Oliwie, Wikusie :o i Julki. Mam wiekową ciotkę, która nazywa się Aurelia, więc nie jest to moda ostatnich lat.

Gość jejuuuuu...........
gabryska iw3dze ze myslimy podobnie ... ale ja sie strasznie rozpisuje i twoj post jkest zawsze pierwszy a moj troche pod Tobą:P ale naprawde jeszcze nie zdążyłam przeczytac twojego wpisu a juz zaczelam to pisac:P poprostu podobne myslenie :P

Gość ja jestem....
Simona Sylwiana

Gość AN_ 998
Samanta :);)>

Gość AN_ 998
Sara ::_:_;-;-"_;*)(*&^%%$$#

Gość gdtegdfvdvx
Serpentyna :P

dla mnie moze byc---> W Ameryce jest Catherine, w Polsce Katarzyna, za granicą Nicole- w Polsce Nikola. Nie rozumiem, co Cię tak szokuje? Ania, Kasia i Magda przyjęły się w Polsce, mimo że to nie są polskie imiona, to i Salmonella się przyjmie! Na S, to chyba Sandra najładniejsze. Zawsze mi się podobało. Ja mam imię na M, mój mąż ma na M i następne dziecko też nazwiemy na \"m\". Szkoda, że pierwsza córka nie dostała imienia na M, ale tak wyszło.:P

Sandra, Sara, Sylwia- 3 w miarę ładne imiona na literę S. Takie poleciłabym koleżance. Szkoda, że nie mają imion na literę A, bo wybór byłby większy.

Gość upupupup
a moze Sabinka?

będą się wyśmiewac z Jeremiasza? owszem- jeśli rodzice tych dzieci będą tak wspaniałomyślni, jak niektórzy z was tutaj :O Jeremiasz to bardzo ładne imię i wcale nie jest dziwne ani wymyślne.