Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 56756

ile może się spóźnić okres po Postinorze?

Polecane posty

Gość 56756

wzięłam Postinor 2,5 tyg temu. Okres spóźnia mi się 2 dni, w dodatku nic nie wskazuje na to że się zbliża (zawsze wcześniej bolały mnie piersi i miałam chandrę). Ile może się spóźnić? Dodam że zawsze miałam regularnie. PS : Test ciążowy zrobiłam, wyszedł negatywnie

postinor to końska dawka hormonów, poczekaj jeszcze z 3-4 dni i idz do lekarza. to normalne, jednym po postinorze sie spóźnia, innym przychodzi wczesniej... wazne ze test wyszedł negatywnie ps- ile kosztuje teraz postinor?

Gość paula01
rozwaliłas sobie całą gospodarke hormonalną, troche minie zanim się poukłada. dziwię się jak mozna to brac.

Gość dziala
ja bralam raz postinor i okres dostalam mimo wszystko jak w zegarku:) ale mozliwe ze sie poprzestawialo nieco u ciebie

Gość 56756
zapłaciłam 72 zł. O ciążę się RACZEJ nie boję. Źle napisałam że wzięłam 2,5 tyg temu, teraz obliczyłam, wzięłam ponad 3 tygodnie temu, feralny stosunek był dokladnie dzień po zakończeniu miesiączki, więc mało prawdopodobne żebym miała dni płodne. No i test pokazał że ciąży nie ma. Do tego ginekolog mi powiedział że jeszcze nie spotkał przypadku żeby postinor nie zadziałał. Ale wiadomo... jakiś tam 1% obaw jest.... Stresuję się strasznie, co chwilę sprawdzam majtki. Brałam gorącą kąpiel i piłam ocet jabłkowy (podobno wywołują okres) i wciąz nic...

Gość paula01
rany? po co brałaś postinor 1 dzień po miesiączce? masz krótkie cykle, ze bałas się zapłodnienia w tym czasie?

Gość 56756
Bo jestem roztropna. Przez całe życie się zabezpieczałam, nigdy nie kochałam się bez zabezpieczenia, brałam pigułki. ale parę miesięcy temu rozstałam się z chłopakiem, więc odstawiłam pigułki, po co mi skoro już nie miałam życia seksualnego. a teraz ostatnio to był własciwie przypadek, z moim starym znajomym. Oczywiście uzywalismy prezerwatywy i .....pękła. Wiem że do zapłodnienia może dojść nawet po 72 godzinach od stosunku - a to już stwarza ryzyko, bo byłoby 10 dni po rozpoczęciu miesiączki, wtedy mogą być dni płodne. Miałam zostawić bieg wydarzeń samemu sobie i liczyc że może nie będę w ciąży? O nie, taka nie jestem.

Gość paula01
jest bardzo mało prawdopodobieństwa zajscia w ciąze w 1 dniu po okresie. Ja bym wolała to niz trucie hormonami. To tylko moje zdanie. Mysle że nie masz co sie martwic o okres, bo naprawde to końska dawka hormonów.