Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielce zszokowana

Jestem wstrząśnięta!

Polecane posty

Gość wielce zszokowana

Przeżyłam po prostu szok roku. Przed chwilą jakiś facet zadzwonił do moich drzwi. Jestem akurat sama w domu, a, że mieszkam na parterze to do drzwi w takiej sytuacji skradam się ostrożnie, zeby gdyby co udawac, ze mnie nie ma, bo pełno przybłęd się u nas pałęta. Podchodzę do tego judasza, spoglądam... a tam kurcze sobie normalnie stał przed drzwiami z otwartym rozporkiem i wiszącym fajfusem jakiś stary pijus. Aż mnie zmroziło. Dodam, że stał tam z 15 minut, ja drzwi nie otworzyłam, ale stałam przed nimi te 15 minut, bojąc się wykonać jakikolwiek ruch, bo moze by wyczaił, że ktos jest w domu. Później poszedł dalej, do sąsiadów, jednak nie wiem czy zapiął rozporek :o. Szok roku :o

E tam,jak byłam na działce to facet się przy mnie zwyonanizował,a ja nie wiedziałam co mam zrobić,szybko uciekłam z dzieckiem z działki

Gość SPRAWDZAM LACZNOŚĆ
No ja też!!! :P

Gość bo pelno
.na tym swiecie laskowiczow

Gość wielce zszokowana
Nie sądzę🖐️

dobrze radzę w takich przypadkach, nie krzyczeć, nie panikować, nie uciekać - bo to ich podnieca najlepiej wyśmiać hasłami typu: z czym do ludzi, schowaj tego robaczka - wtedy taki koleś ucieka, a my możemy spokojnie iść dalej wypróbowane :D

matylda a co to znaczy ZWYONANIZOWAŁ ????????? zwyonanizowałaś się kiedyś?? buehhehehe

Gość wielce zszokowana
O matko, ludzie, litości, bo się już ze śmiechu popłakałam :D

Gość Trza bylo
wrzaca smola oblac z dachu... Moze by sie nieco zniechecil...

Gość wielce zszokowana
Jestem nie tylko wstrząśnięta, ale i nieco rozczarowana. Przecież mógł wejść i poprosić o pomoc. A tak, sam się zluzował:(

Gość Facet - rozsądny
Zwyonanizował a nie zluzował :P Boskie :)

matylda - nie wkurzaj się, bo wyraz, który wymyśliłaś jest świetny! :D Poprawiłaś mi humor na resztę dnia!🌻

Gość Kasikkkkkkkk
Kiedys byłam z kolezanka nad zalewem co jest 100m od mojego bloku.Lezałysmy na kocu i nagle na motorze zajechał facet i zeszedł do nas bez majtek.Kucna kołonas i zacza sie pytac to i tamto ,a ptasior wisiał mu jak niewiem co.Byłysmy w szoku.Potem zaczą prac swoje gacie w wodzie i dalej przyszedł kołonas i cos zagadywał.Byłysmy młode,bałysmy sie.Ale odjechał na motorze z gołym fajusem :O

Gość Kalimerek
a od czego jest policja? 15 minut stalas i nie pomyslalas zeby na policje zadzownic? tym bardziej ze poszedl potem do sasiadow