Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaSzukajacaPraw

gdzie moge porozmawiac z jakimis naukowcami ?

Polecane posty

???

Gość a o co chodzi
słucham???

Gość naukowcy
tutaj

Gość kapitan niemoc
andrzej nie wierc sie bo cie zaraz wyzuce z łóżka,

pytam powaznie chodzi mi naprawde o specjalistów w dziedzinie znajomosc ludzkiego ciała z zabarwieniem psychologii o odżywaniu się iwielu innycy czynników gwarantujacych nasz zdrowie gdzie ich wiedza porparta jest wieloletnimi badaniami, obserwacjami i testami przeprowadzanymi na ludziach

Gość fizjonom leppera
ja ci pomoge -pytaj o co chcesz

Gość tak tak...............
jezeli Twoje cialo nie chce schudnac to dlatego ze mozg mu zabrania

no mam wiele pytan :o a to jednoz z nich : co jest bardziej szkodliwe dla organizmu i urody maxymalny stres czy alkohol i papierosy

Gość naukowcy
dla organizmu stres, dla urody alkohol i papierosy

Gość tak tak...............
chyba jasne ze zalezy to od organismu - np masz slaba psychike, to od stresu nerwica gwarantowana a pijesz albo palisz - predyspozycje do raka, marskosci i tez przechlapane. A co pijesz i palisz zeby zniwelowac stres :D kota sobie kup

Gość beznadziejna bidunio
dlaczego jeststes tak b, przeciez sama sobie w twarz plujesz i doly pod soba kopiesz

Gość fizjonom leppera
maksymalny stres paraliżuje i sprowadza człowieka na dno,z alkoholem i papierosami jest podobnie tylko procedura stoczenia sie na DNO JEST O WIELE DŁUŻSZA abstrahujac od tego ze czesto nałogi sa konsekwencje stresu

Gość fizjonom leppera
wnosze -beznadziejna osobo-ze jestes osoba znerwicowana nadmiernie analizującą to co czynisz i to co masz zrobic,to jest zwykle konsekwencja niskiego poczucia własnej wartosci ,nie kontroluj sie a zobaczysz ze luz odmieni twoje smutne zycie

Gość beznadziejna istotenko
dlaczego taka tandeta i kicz w podszywaniu, moze uzyj obszarow czolowych celem wygenerowania prowokacji na poziomie. pobaw sie slonce tanimi tekstami, ale by to bylo na poziomie dziecko. Kicz, tandeta, ziemia, poklad, schylek i upadek, normalnie ide zjesc sushi!!!!

nie mogę się nie kontrolowac dąze do idealnosci i to mnie gubi :o czy ktos wie o co chodzi "beznadziejna istotenko "? a teraz porosze o prostą odpowiedz co jak się le0piej staczać ?

Gość kotus
ty samo sobie dziecko szkodzisz.Bejbe, moze zrob dziecko cos konstruktywnego w zyciu, wytrzep mamie dywan, patrz : ziemniaki sie przypalaja! Moze wizyta u lekarza pierwszego kontaktu? Wszystko w trosce o Twoje dobro i innych.

Gość naukowcy
Stres wyniszczy twoją psychikę, doprowadzi do problemów z krązeniem i sercem, w końcu padniesz na zawał lub wylew. Alkohol rozwali ci wątrobę, częściowo żółądek, może też doprowadzić do nieodwracalnych zmian w mózgu. Papierosy zniszcząukład oddechowy, mogą wywołac nowotwór płuc, oprócz tego pogorszą cerę. Jak chcesz popaść w jakis nałog polecam żebyś została nimfomanką, też sie stoczysz ale więcej przyjemności z tego

Gość Syndrom nadmiaru
wolnego czasu i miarodajnej eksploatacji. Kucyk w jeansach.

Gość Moze odwiedzisz dziecko
spa. Z pewnoscia humor poprawi sie. Fakt, to kosztuje.

Gość savior on the univers
chcesz poprzez perfekcjonizm sie dowartosciowac co znaczy tyle ze sie niedoceniasz,pewnie lubisz pożadek,dbasz przesadnie o higiene intymną i czesto myjesz ręce,zapewne tez czytasz ksiązki o Bogu i psychologi -to wszystko sa objawy nerwicowe-wniosek -znajdź złoty środek-podpowiem ci ze jest nim umiar

Gość z tego co
zostalo napisane.Masz duzo wolnego czasu. Warto cos z tym zrobic, byc produktywnym. Wszak prezes kafeterii brzmi dumnie.

Gość marzę sobie o takim jednym
idzcie przez zboże bracia i siostry !!!! cholera już po żniwach....

Gość psychologii
winno byc napisane przez dwa i. Nie uprawiaj tego, błagam. Z korzyscia dla innych i siebie samej. Milujcie sie ludzie i szanujcie.

z doświadczenia wiem, że zarówno stres jak i używki wyniszczają organizm ogranicz używki, stres minimalizuj życiem towarzyskim (śmiech i samozadowolneie prz\edłuża życie) rózb to co lubisz, bądź aktywna a będziesz żyła długo i zdrowo przestań czytac głupie psychologiczne ksiażki, ci co idą na psychologię mają najwięcej problemów z samym sobą i właśnie po to wybierają ten kierunek studió bo myślą że znajdą mechanizmy tłumaczące ich zachowania

Gość zawsze
mozesz zostac Dyrektorem Generalnym. Ale miluj blizniego i siebie samego.

Jak widzę te durne poradniki psychologiczne w księgarniach to mnie trzęsie i żal mi ludzi, którzy mają tak zaniżoną samoocenę że czuję potrzebę się "ulepszac" Te poradniki to nic jak sposób na zarobienie kasy na tych, którzy czują się zagubieni i myślą że jak przeczytają jakąs książkę to ud aim się ruszyc tyłek z domu i uporządkowac swoje uczucia, myśli i ogólnie ich życie.... Wszystko trzego potrzebujecie jest w Was, a nie w durnych książkach.

tfu: czego..... już durnieję na tym forum

po kiego wizyta u lekarza pierwszego kontaktu :o nie moge sie przeciez wszedzie sexsic i jesli jest to przyjemnosc to tylko w chwili gdy sie to robi za lkoholem jest inaczej mzna wpic pare lyków i już jest się pewniejszym siebie na conajmniej godzine stres doprowadzi takze u mnei do skrajnego wyniszczenia i osłabienia gdyz wtedy nie jestem w stanie nic zjesc a potrafie chudnac w odstraszajacym tempie nie dowiedze spa ani tym podobnych sposobóe odwnowy gdyż wstydze się swojego ciała :O nie dbam włąsnie o porzadek bardziej zalezy mi na idelizmie mojej osoby niz mojego otoczenia nie chce zostać prezesem kafeteri bo i po co mi to :O własnie moim stresem jest życie towarzyskie nie potrafie siętym cieszyc ksiazek psychologicznych jak na razie jeszcze nie czytam jak widzicie moj problem jest złozony bo wiele moich pragnien i zainteresowań wyklucza mój wyglad i odwrotnie tak więc szukam naukowca czy zbioru ludzi którzy mi pomogą wyjsc na prosta

gdzie ci nakowcy do cholery czy szary zwykły przecietny człowiek ma sznase z nmi porozmaiwac wogole ?