Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaSzukajacaPraw

gdzie moge porozmawiac z jakimis naukowcami ?

Polecane posty

Gość biedna nieco.pokrzywdzona
zaniedbana istota. Prosze Panstwa nie stac mnie na nowe ciuchy. Moje zycie polega na udreczaniu i zatruwaniu zycia innym. Odnosze sukces duchowy (wymiar duchowosci) obrazajac innych. Nie lubie tych lasek roszczeniowo emanujacych urokiem, kasa, nowymi modelami aut. Mysla ze sa takie do przodu. A ja im pokaze, ja im dowale!!! Jestem zubozala i zaniedbana intelektualnie istotka, ale ja wam pokaze!!! Zaplacicie kare za ksiazki!! Nie odnotuje tego!!!Chce miec w koncu nowa pare dzinow!! to znaczy dzinsów!

Gość naukowcy
Z naukowego punktu wodzenia potrzebujesz kogoś kto by cię ostro zerżnął.

Gość Dobre to bylo
Basiku, dobre. Najlepsze zagiecie. W konczy BO jest produktywna

Gość Normalnie klade sie
jak czytam o biednej pokrzywdzonej!!! To dopiero talent!!! /SALWY SMIECHU/

Gość tEN TEKST O 1513
POBIJA WSZYSTKIE Normalnie klade sie. Peka mi ogromne brzuszysko ze smiechu. Galareta sie trzesie. Narodzil sie talent.

Gość mi tez
galareta sie trzesie na brzuszysku. Zgubie 5 cm ze smiechu.

Gość zimowa Ewo
to bylo niezle. Czemay na powtorke z rozrywki.

Gość to chyba na takich str
www.mensainternational

Gość adokladniej
www.mensa.org krakow.mensa.com.pl

Gość
ja jestem naukowcem, z tym ze nie zajmuje sie \"znajomoscia ludzkiego ciala\". tym to raczej sie erotomani zajmuja :P

Gość ciekawszesstronki
www.controlling.musur.net/business_intelligence www.intelligence.gov en.wikipedia.org/wiki/Intelligence

Gość adlaambitnych
www.TalentSmart.com www.queendom.com/tests/take_test.php?idRegTest=1121 eqi.org warto pocwiczyc na: www.instantchess.com

Gość ajaksiejuzzanudzasz
harvardbusinessonline.hbsp.harvard.edu/b01/en/common/item_detail.jhtml?id=1849 www.hup.harvard.edu/catalog/DEWANI.html www.hup.harvard.edu/catalog/CECONX.html

Gość jak myslisz
Lauren, czy teraz glod intelektualny BO został zaspokojony?

Gość
mysle ze BO nie otworzyla zadnej z powyzszych stronek i poszla spac :O

Gość ok zatem Lauren
trzeba jej pomoc, zapodaj linki, ja dysponuje jeszcze kilkoma. To dla tych ktorzy wybitnie nudzaa sie. Do poczytania. BO bedzie zachwycona. www.oxint.com/ www.standort.zh.ch/.../aktuell.SubContainerList.SubContainer1.ContentContainerList.0041.DownloadFile.pdf www.cambridgenetwork.co.uk/news/article/default.aspx?objid=36252 www.ociu.nhs.uk/ Lauren BO liczy na Twoje wsparcie

Gość BrznzadziejnaosobaWysokiKnot
naśmiewiacie się ze mniue :O :(

Gość kto by smial sie smiac
ale nie zmienia to faktu ze 1 wypowidz powalana nagi, czekamy na wypowiedz bednej pokrzywdzonej. BO TEGO NIKT NIE PRZEBIJE !!!

Gość ten text panny
pokrzywdzonej to skads jest znane, nie pamietam jaki topic. Ale dobre te teksty z galareta.Talent nie do pobicia.

Gość ale sie usmialaM ALE ALE
z tej wypowiedzi 15-13 Normalnie mozna boki zrywac. dawno sie tak nie usmialam. Topic do gory. To wypowiedz - autoportret. Wkoncu ktos wynurzyl prawde o sobie. Ale sie usmialam. Bravo!!! Czekamy na kolejna wypowiedz BIEDNEJ POKRZYWDZONEJ!!!!

Gość BrznzadziejnaosobaWysokiKnot
Zwożę taczkami gnój do wanny :)

Gość TYS ISTOTO
NIEBIANSKA.Jestes jak zdrowie. Bloga.Niewinna. Szczesliwa.Ale niczym TY wobec pokrzywdzonej, ktora zbiera na dzimsy. Pokrzywdzona wroc. To bylo odwazne tak sie obnazyc przed milionami. POKRZYWDZONA CZEKAMY!!!!

Gość Sie usmialam
Sukces duchowy. Dobre. tego nikt nie pobije. Pokrzywdzona przez zycie istota jak to sie mowi cyt. za Playboy formum nr 1 WYMIATA

Gość no to przychodze z pomoca
wilderdom.com/intelligence/IQWhatScoresMean.html www.obesityresearch.org/cgi/reprint/11/10/1238.pdf whitepaper.intelligententerprise.com/cmpintelligententerprise/search/viewabstract/62303/index.js W przerwie na lancz jedzac wielkie ciacho i kanapke z nutella podam kilka ciekawych linkow w wiadomym celu

Gość sorka mala pomylka
nie z nutella tylko z maslem z orzeszkow ziemnych, lekko solonym. Nutelle wczoraj wszamalam. Ale pychotka. Pare kg wiecej mi nie zaszkodzi

Gość mi tez sie
zachcialo WIELKIEGO CIACHA CZEKOLADOWEGO Uwielbiam ciastka czekoladowe Ptysie EKLERKI BAJADERKI MNIAAAAAM Az slinka mi cieknie, siup ide do CUKIERNI E tam 5 kg w ta czy w tamta.

Gość juz jestem z pomoca
Interwencja kryzysowa, oto linki. Naukowcy, pomoc profesjonalna. www.obesityresearch.org/cgi/content/abstract/11/10/1238 www.futurepundit.com/archives/002416.html www.hse.gov.uk/horizons/obesityreport.pdf www.blackwell-synergy.com/doi/abs/10.1111/j.1651-2227.2002.tb02871.x to sa dobre artyluly, ciekawe fora. Jeszcze pozniej pojawie sie, podam linki do tego czym sie interesuje: autobiografie, portety przywodcow. Udanego dnia!

Gość ale mi sie
slinka leci, ide po tort czekoladowy. Nastepnie zamowie pizze. Jestem bardzo glodna. Wieczorek skocze do Maca. Hamburger mi poprawi humorek.

Gość Rewela
mussze przeslac link tego tematu. Wiecej, wiecej! Obledna sprawa. Basik to potrafi. Tez interesuje sie przywodcami, prosze o linki n/t.