Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

no no

niski poziom progesteronu

Polecane posty

czy ktoras z was miala niski poziom progesteronu? jakie sa wtedy objawy i w ogole skad sie bierze taki niski stan? piszcie prosze

Gość weroniczka19
no wlasnie tez chce wiedziec czym to sie objawia

Wynika z niedomogi ciałka żółtego. Świadczy o tym stosunek LH:FSH w 10. dniu cyklu. Objawy: długie cykle, nieregularne, obfite krwawienia, bolesne.

dziekuje a mam jeszcze 1 pytanko czy a powodu niskiego pozimu mozna miec tez brazowe i skape plamienia zamiast okresu? bo ja zamiast okresu dostalam wlasnie takich plamien ktore trwaly 10 dni potem 3 dni nic nie lecialo i znowu zaczelo sie to plamienie na kolejnych 7 dni :( a do gina ide w poniedzialek ale juz teraz jestem ciekawa o co w tym wszystkim chodzi

Ja miałam podejrzenie, ale cykle miałam regularne i w zasadzie normalne (tzn. nie długie) u mnie objawiało się to tym, że miałam powiększone gruczoły na lewej piersi i miałam plamienia w środku cyklu. Jednak nigdy mi poziomu progesteronu nie zbadano. Dostałam preparat ziołowy do picia i mi przeszło.

no wlasnie ja do tej pory tez mialam normalne okresy i regularne tylko ten ostatni tak mnioe zaskoczyl :( i nie wiem co to jest

Ale ja ciągle miałam normalne miesiączki, pomiędzy nimi miałam plamienia i bolała mnie lewa pierś. Najlepiej będzie jak pójdziesz do gina. To się wszystko wyjaśni.

Mart dziekuje do gina ide w poniedzialek i martwi mnie to bardzo

Luzik, nie denerwuj się za bardzo. Może to jakieś chwilowe zachwianie hormonalne. Czasem tak bywa. Nie musi to być nic poważnego. Głowa do góry !!

ale czy moj przypadek moze swiadczyc o niskim poziomie pro...? jak myslicie?