Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka_miiiini

Mąż koradl mnie i dziecko...co robić???

Polecane posty

Gość malutka_miiiini
Nasza corka dzis byla swiadkiem jak zauwazylam brak pieniedzy. Nie potrafilam udawac ze nic sie nie stalo... Powiem wam jedno..."cicha woda brzegi rwie" - zgadzam sie z tym w 100%. Moj maz jest spokojnym, opanowanym mezczyzna. Niesmialy, niby stroni od kobiet, dopiero jak troszke wypije na imprezie to zaczyna zwracac uwage na inne, ale generalnie typ "do rany przyloz". Az boje sie myslec ze moglby prowadzic drugie zycie, choc wiele na to wskazuje.

Gość malutka_miiiini
Mial wszystko - w domu posprzatane, ugotowane, seks kiedy chcial (udany seks), ja zawsze zadbana (podobam sie innym)....mogl ze mna porozmawiac o wszystkim, pobawic sie.....i czego mu jeszcze brakuje????

Gość Powiedz mi ...
i na co ty liczysz ... czy mozna takie cos wybaczyć ? Nie wiem, nie rozumiem tego, to oczywiście twoje życie ... ale czego ty się spodziewasz, sprawa dla mnie jest jasna jak slońce ... W kazdym razie na twoim miejscu wystąpila bym o rozwód zjego winy, jego wina jest ewidentna, nawet nie potrzebujesz swiadków, jestes młoda, zaslugujesz na szczęście i wierze , że bedziesz szczęśliwa, 🌼

Gość moze dlatego wlasnie ...
że w domu mial wszystko ... może powinien pomagac tobie w domu, a poza tym jak powszechnie wiadomo ... "cicha woda brzegi rwie" ... i to prawda :( Jak widac to człowiek dwulicowy ... Zamień go na lepszy model :)

Gość kingulek
Piszesz jakby to była moja historia. Idento. Wysokie rachunki tel, zakaz mojego wglądu w jego komórkę. Potem dowiedziałam się że wziął kredyt i odkryłam że rozmawiał z dzi... na Skype. Zdecydowałam- rozwód. Wszystko o czym się dowiedziałam mu powiedziałam, kazałam się pakować i wynosić. Ale też "cicha woda", spokojny, miły dla wszystkich, tylko w domu kawał chama i cwaniaka.

Gość malutka_miiini
kingulek---> jak dalas sobie rade? Byla jakas inna kobieta na dluzej, czy chodzilo tylko o te dzi....ki?? Chcialabym mu sprawdzic laptopa, skrzynke mailowa, niestety ma wszedzie hasla. Mysle o tym, zeby powiedziec mu tak nagle- ze jesli uwaza ze jest czysty- niech mi natychmiast pokaze swoj telefon i komputer- tylko czy to ma sens??ehhh.......

Gość malutka_miiini
Sytuacja z przed trzech dni: jest pozno ok24-tej, lezymy w lozkach a jemu sie zaswiecil telefon (byl pewnie wyciszony) . I tak co pare minut kilka razy. pytam go czy jakies sms-y nie dostal przypadkiem a on na to- ze nie, jego telefon sie tak sam swieci od czasu do czasu(byl naladowany)..Smiech , prawda??? Robi ze mnie idiotke... Tak samo z laptopem. Teraz sobie przypominam, ze nie raz jak wracalismy z imprez pozno w nocy, to on jeszcze przed snem wyjmowal laptopa i cos tam sprawdzal...Pracowity facet,, prawda????? Chyba nie mam sie co ludzic ze to tylko klopoty w pracy.

Gość Stoneczko
Przykro mi, ale jesli okrada i Ciebie i dziecko znaczy ze mniej dla niego znaczycie niz to na co kase wydaje. Zostaje Ci tylko rozmowa z nim i nie pozwol z siebie zrobic idiotki. Masz swoja godnosc a faceci to tchorze. Trzymaj sie

Gość Czy ty pracujesz
i jestes od niego niezalezna finansowo ? To tez wazne. Powiem tobie, że nie rozumiem, żeby jedno z małżonków/partnerów mialo komórkę czy kompa na hasło i ukrywalo to przed drugim ... ten sam fakt budzi juz zupelnie niepotrzebne podejrzenia i wątpliwości... Z meżem mamy oddzielne adresy mailowe, ale haslo mamy takie samo i każde z nas może wejść ... oczywiście nigdy mi to nie przychodzi na myśl zeby wchodzić na jego pocztę bo po co ... ale chodzi osam fakt ... :)

nie budzi to podejrzen, bo babie czasem lepiej pewnych rzeczy nie pokazywac, bo zrobi problem z niczego, zdradę z głupiego jajcarskiego smsa od brzydkiej kolezanki z pracy itp...

Gość Do ...komiczne
Tylko te jajczarstwa jak piszesz to moze robic i druga osoba rownież, czemu nie ? Tego nie bierzesz pod uwagę ? I tak reasumując mozna przezyc zycie na jajczarstwach i obudzić sie pewniego dnia z ręką w nocniku :(

Gość malutka_miiini
Pracuję, ale zarabiam duzo mniej od meza. Nie stac mnie na wynajecie samej mieszkania, nie mam sie do kogo wyniesc i to jest najgorsze. Przez weekend zadecydowalam, ze przemecze sie jeszcze troche pod jednym dachem i od dzis zaczynam przygotowywac grunt pod nowe zycie (przez niego). Musze znalezc lepsza robote zeby dac sobie jakos rade samej. PS. Oddal mi ukradzione pieniadze (chyba pozyczyl od mamusi).