Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

Wywoływanie SNÓW

Polecane posty

Gość nikunia12
nie wiem, ale bardzo ciekawe pytanko, bede razem z Toba czekac na odpowiedzi :);)

Gość
ciekawe , jeszcze o czym takim nie slyszalam :)

slyszałam, że coś takiego istnieje. Pracują nad tym, aby dwie osoby spotkały się we śnie. Na przykład śpiące w ppokojach odzielnie.

Gość okularnica ulka
oooo, bardzo ciekawa sprawa. jestem zainteresowana takim wywoływaniem snów ;)

Gość ngngmn
Czasami potrafię sobie wywołać sen, myśląc długo wieczorem o jakiejś osobie itd.

Gość ngngmn
ngngmg-----> Mam podobnie. :) Kilka razy zdarzyło mi się mieć sen, w którym byłam zupełnie świadoma tego, że to nie dzieje się naprawdę i robiłam co mi się żywnie podobało. Fajna sprawa. ;)

Gość persefka
SUPER TEMAT!!!!

ngngnm --> ja też tak. czasami się śni ta osoba ale czasami nie. Dziewczyny! trzeb poczytac:D

to moj kolega ma swiadome sny. Wszytsko mu sie sni, jakby to bylo na jawie. Sni o swojej bylej, cidziennie te same sny. ja bym zwariowala

ja też tak kiedys próbowałam... poprostu myslałam o tej osobie lub wydarzeniu cały czas przed snem i nieraz mi się to udawało, że później o tym śniłam... :)

krejzol ~> a tak w ogóle, to gratuluje pomysłowości, suuper temat !! ;)

ej Ty nike !! Ty bylas przez chwile u mnie na topiku zakladmay paczke znajomych, jakos szybko Cie wywialo :D Hmm...tak...temat ciekawy...ale nikt nie wie jak to sie robi :P

Gość agnes milores
powiem coś ciekawszego... istnieje coś takiego jak spotkania astralne. to naprawdę istnieje, ale moze być niebezpieczne. nie trzeba śnić. naprawdę się spotykasz z inną osobą która tez to potrafi. można też porozmawiac z podswiadomością drugiej osoby.

no.. szkoda :( :) no tak bo musiałam sie szybko zmywać z kompa :O:O :D:D

sny sa bardzo interesujace. ja czasami marze zeby mi sie cos przysnilo. Lubie sny mile...koszmary tez lubie. ale nic zwiazanego ze szkola!!:P nie lubei snow takich, w ktorych sni mi sie cos czego nie mam a bardzo chcialabym byc, albo ze mam chlopaka o ktorym marze .. :P

Gość agnes milores
e tam sny. podróze astralne naprawdę czynią wolnym ; ale trzeba mieć odwagę.

czasem , gdy śni mi się coś na prawdę suuuper, to jak się obudze, to próbuje zasnąć i śnić o tym jeszcze raz xP

Gość lupita
czym jest wlasciwie sen swiadomy? bardzo mnie to zainteresowalo ;) wielokrotnie mialam sny, w ktorym przychodzili do mnie moi zmarli krewni, wiedzialam, ze musze wtedy adac im pewne pytanie, ktore mnie przez lata nurtuje i o czym czesto mysle, kiedy te osoby pojawiaja sie w moim snie, zadaje pytanie, ale nigdy nie uzyskalam odpowiedzi, po prostu za wczesnie sie budzę :( czy to ma jakis zwiazek ze snem swiadomym?

Gość lupita
raz na jakiś czas, zastanawiam się nad tym czy kiedyś dotrwam do uzyskania odpowiedzi na pytanie, a może jeszcze na razie nie mogę jej otrzymać, bo właśnie kiedyś babcia we śnie mi powiedziała, że sie nie mogę jeszcze teraz dowiedzieć