Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naukaa

NAJLEPSZY HORROR

Polecane posty

Gość naukaa

Nie chodzi mi o taki w ktorym leje sie krew i pokazuja w dosadny sposob jak kaleczy sie ludzi (np hostel ;/ )l , bo takich nie lubie, ale o takie na ktorych mozna sie bac. Znacie jakies?

Gość no musze to napisać
włacz obrady sejmu

Gość naukaa
Heeehhhe, to faktycznie horror :) Ale niezbyt interesujacy :)

Gość naukaa
Nikt nie oglada horrorow?

Gość naukowcy
"shutter"

ja wole thrillery,krew nie bryzga po ekranie a emocje wieksze-jak dla mnie.

Gość naukaa
Chelka, a znasz jakies ciekawe? Napisz kilka tytulow.

Gość andres
Piła 3 części, Ring, Shutter, Descent, Grudge...

no wlasnie dawno fajnego nie widzialam,wszystkie sa stare. Podobalo mi sie oszukac przeznaczenie,zwlaszcza 1cz,reszty juz nawet nie pamietam.

Gość naukaa
Te tytuly ktore napisaliscie juz widzialam. Calkiem fajne.... Szukam jescze czegos co mozna byloby obejrzec :)

andres, z tych co ty wymieniłeś to nawet żaden poprawnie rozwinięty nastolatek by nie powiedział że są straszne. dobre są bo kasowe i wysoki budżet miały, ale żeby zaraz straszne.>> współczję smaku...

\"Oszukać przeznaczenie\" wszystkie 3 cześci- niby to ni jest horror a wywołuje w pewnych momentach gęsią skórkę:) \"Ring\'\' \"Piła\"(wszystkie cześci) \"The Descent\" \"Klątwa\"

następna niedorozwinięta nastolatka... :) to są kasowe i faktycznie dobrze zrobione filmy - ale one w porównaniu z naprawdę strasznymi horrorami wypadają jak bajki :)!!!!!!!

Gość naukaa
Krysiu, to podaj jakies tytuly :)

dla mnie straszne filmy są takie jak np. Egzorcyzmy Emily Rose - nie dość, że jest to horror na tle religijnym, to jeszcze do tego jest opaarty na faktach... mrozi krew w żyłach. polecam w nocy : lubię sobie obejrzeć czasem te horrory, które oni tu wymieniają ale to są takie obyczajówki, a nie filmy przy których naprawdę można się........ \"pobać\"a takie też istnieją i są bardziej ambitne niż historie nastolatków z USA ............:)

Gość naukaa
Krysiu, widze ze masz podobny gust do mojego... Moglabys mi napisac jescze jakies tytulu filmow ktore Ci sie podobaja?? Juz dawno nic nie ogladalam i chcialabym nadrobic zaleglosci

A nna mnie Krysiu własnie \"Egzorcyzmy Emilii Rose\" nie robią żadego wrażenia.. ani to ani \"Stygmaty\" ani\"Egzorcysta\" itd.. sama jesteś \'\'niedorozwiniętą nastolatka\" każdy ma inny gust Skarbie i każdemu podoba się cośinnego więc sie odwal albo nie wypowiadaj.

nie chodzi o gust tylko o poziom ambicji (!) jeśli dla ciebie przerażające (i po których nie możesz spać w nocy) są historie kiku 16-latków z USA to wybacz...

halloween3 i smakosz1,2 w nim nie ma dosadnie krwi ale ja sie boje za ka,żdym razem kiedy go oglądam.Teksanska masakra piłą mechaniczną tez była ok.

\"The hills have eyes\" niby nic strasznego, a ja byłam przerażona jak małe dziecko. :O

Gość kurczaki
"Mają kości naszej matki" Mordercze kuleczki :o