Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lvia

Jak myslicie dziewczyny jestesm w ciąży????????

Polecane posty

Gość lvia
czuje ze wpadlismy! jak mam powiedziec o tym chlopakowi? jak tesk sie okaze pozytywny? jestem w desperacji!!!!!!!!

ale nawet tym zdrowym kobietom nie za pierwszym razem sie udaje Bierz pod uwage ze sie nie spuscil. A dlugo z nim jestes? jest starszy od Ciebie? Jak chcesz to nie odpowieadj

Ale jeszcze nic nie wiadomo nie martw sie tak na zapas a zreszta nawet jesli bylabys ,to twoj chlopak napewno to zakceptuje.Ja bylam ze swoim dopiero 3 mc jak wpadlismy,teraz juz jestesmy razem 4 lata i jest ok.Ale zrob ten test bo zwariujesz kobietko

Gość lvia
nie zaakceptuje tego! od jest odemnie duzo sarszy ma 28 lat a ja 17!:( nie moge byc z nim w ciazy!nie chce!! Wiem ze nie kazdy zachodzi w ciaze za pierwszym razem ale moja przyjaciolka mialam matakiego pecha i ma dziecko w wieku 17 lat!:( wole byc ostrozna!

to nie zastanawiaj sie i zrob test ,bedziesz wiedziala przynajmniej co i jak ,naprawde bo nie ma sensu zebys sie nie potrzebnie schizowała.I mniej tego czarnowidztwa.:)

Gość lvia
zorbie tylko musze byc z przyjaciolka wtedy, bo ja jestem starszna histeryczka i nie boje sie swojej reackji!

To palant jakby tego nie zaakceptowal, ma 28 lat wiec glowe tez powinien miec na karku i jak bylo takie zdarzenie z peknieta prezerwatywa na drugi dzien powinien Cie odiwedzic z tabletka \'po\'

Hej hej! Spokojnie. Nie denerwuj sie. Wez głęboki oddech. :) Ja też nie dawno miałam ten problem, wielki strach i objawy. Przeczytałam kilka topików i co? Bóle jak przed miesiaczką itd... Ale uspokoj sie. Objawy ciazy masz albo w 3-4 dniu zaplodnienia (jak jajeczko zaczyna sie dzielic na blony) albo dopiero po trzecim tyg. Bóle brzucha ktore masz to poprostu podswiadomosc. Uspokoj sie i zrob ten test, a ja jestem pewna ze nie jestes!! Nie masz pojecia jak trudno jest zajsc w ciaze... Nie ktorzy starają sie nawet 4 lata i nic. Tez mialam załamke, plakalam bo przeciez masz 17 lat a gdzie szkoła i tak dalej.. Nastepnego dnia mama miała mi kupić test. Wstałam i co? Krzycze z łazienki \"Mamo nie kupuj mi testu, kup mi tampony\":) Takze mówie ci nie panikuj, zrob test a ja jestem pewna w 100% ze nie jestes w ciazy. :) P.S ja byłam w gorszej sytuacji, bo wiem, ze Misio skomczył we mnie. Miałam żółte upławy następnego dnia. A do zaplodnienia potrzeba duzop plemnikow, w plynie jest ich zbyt mało. Bo pewnie jak wiesz, muszą pokonać dłuugą drogę. I wygra zawsze najsilniejszy. Pozdrawiam. I główka do góry :) 😘

Gość lvia
bardzo wam wszystkim dziekuje za te słowa !! bardzo bym sie cieszyła jak bym niebyła w ciąży coraz bardziej zaczynam w to wiezyc ze niejestem! moze w koncu dzis bede spała w nocy:) dziekuje !!!!!!!!!

Lvia mówie ci uspokoj sie i zobaczysz wszystko bedzie SI. Najlepiej idz zrob ten test i bedziesz miała pewnosc. Ja jestem pewna ze nie jestes!!

Gość lvia
ja tez mam taka nadzieje teraz uiekam:) pozdrawiam was serdecznie i dziekuej papapa!

ja miałam podobnie jak autorka bo miałam dni płodne...ale nie uprawialiśmy seksu(bo 2 włożenia delikatne chyba seksem nie są) nie było wytrysku ale nie mięliśmy zabezpieczenia. czy jest możliwość,że za 1 minutę mogłam zajść w ciążę? :/ nawet nic mnie nie zabolało a robiłam to pierwszy raz...co myślicie? boję się... wiem,że źle zrobiłam ale teraz to...

Gość mądralska
Nie zastanawiam sie nigdy czy sa czy nie sa seksem, ale wiem ze od tego mozna zajsc w ciaze bo chlopak mogl sie podniecic juz wczesniej i podczas tych paru pchniec i mogl sie pojawic plyn ktory mogl zawierc plemniki zdolne do zaplodnienia