Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lvia

Jak myslicie dziewczyny jestesm w ciąży????????

Polecane posty

Gość lvia

Tdzien temu uprawialam sex z chłopakiem.Pękła nam prezerwatywa ale pocieszające jest to ze on nie skonczył we mnie. Moje pytanie jest nastepujące: czy istnieje możliwosc ze jestem w ciąży?? mialam wtedy dni płodne!Słyszałam ze przed wytryskiem tez wydostaje sie nasienie w portaci płynu!

Gość janka__
poczekaj na termin @ i jak nie dostaneisz zrób test - proste :O

Kochanie dlaczego dopiero teraz po tygodniu zaczelas myslec? Jakas tam mozliwosc jest ,ale niestety nie wiem czy duza, nie wiem czy plemniki akurat w tym plynie byly zdolne do zaplodnienia. A ktory to byl dzien cyklu?

Gość lvia
nie moge juz dlużej czekac! jakie jest prawdopodobieństwo ze zaszłam w ciaże?

Gość lvia
to był 10 dzien po zakończeniu krwawienia! nie moge spać od tygdodnia ! mam dopiero 17 lat!

Gość lvia
17 dzien po okresie

Gość lvia
to był 10 dzien po zakonczeniu krwawienia! nie wiem jak to inaczej okreslić! a okres dostaje co 30 dni!

Gość to czemu zaraz po tym
zdarzeniu nie wzielas Postinoru tylko teraz nagle zaczelas sie bac? Do 72 godzin po mialas szanse zapobiec ewentualnej ciąży. Teraz to już po herbacie...

Gość lvia
tak czy inaczej byly to dni plodne bo to obliczałam! czuje ze jestes w ciąży bo mnie brzuch boli od tygodnia:(

Gość kurczaki
bardzo możliwe

Troche po herbacie, ale badz dobrej mysli, nie zawsze do zaplodnienia wystarcza plyn przedejakulacyjny...tak na zdrowszy rozum to chyba nawet nie wystarcza A tak w ogole to jestes pewna ze Twoj facet nie doszedl? Nie kazdy potrafi wyjsc przed wytryskiem, moglo mu sie wydawac ze go nie bylo... nie wiem musisz samam ocenic sytuacje i musisz byc dobrej mysli A moze zrobisz test jezeli juz minal tydzien od tego zdarzenia?

Gość chipssssss
moze tak sie bardzo stresujesz, ze zaczyna cie bolec brzuch? :-P

Gość kurczaki
taa...brzuch boli bo masz stresa i tyle:O

Gość lvia
nie wzielam postinoru bo wydawało mi sie nie ma mozliwosci ze zajde w ciaze ale ostatnio pczeczytalam w gazecie ze jednak istnieje takie prawdopodobienstwo!

ale moze Cie boli brzuch przed okresem? nie bolal Cie nigdy przed okresem? ale bola jajniki?, czy co??

Gość to czemu zaraz po tym
ból brzucha nie jest oznaką ciąży

Gość ja mam podobnie
no moze nie do konca bo mialam seks w 25 dniu cykluczyli w jakims 18 po okresie-bola mnie piersi i pobolwea w dole brzucha-mam nadzieje ze to @

Nie jest ale moze byc, chociaz jak dla mnie nie powinnas byc w ciazy. Poczekaj na okres tylko tak bardzo sie nie stresuj znajdz sobie moze jakies zajecie, zeby o tym nie myslec. Wiem co znacza takie schizy bo sama schizuje,tylko ze ja sie kochalam nic nie peklo ale byly dni plodne i przezywam ze moze jakims cudem... Bez stresu prosze...

Gość lvia
nie wiem sama boli mnie dól brzucha! ale to nie jest ból taki jak przed okresem! a co do tego wytrsku to jestem pewna ze nie spuscil sie do mnie! sam mi tak powiedzial ale moze popuscił? jest taka mozliwosc?

Gość lvia
dziekuje za słowa wsparcie ale trudno mi w takiej stuacji sie niesteresowac:(

To lec po test....w kazdym supermarkecie powinien byc, a jak nie tam to na 100% w kazdej aptece.

Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok i nie bedziesz w ciazy,ale zrob test wiesz tak dla swietego spokoju.

Gość lvia
mam tesk ale boje sie go zorbic! co bedzie jak wyjdzie pozytywnie?

bedziesz wiedziala...tak czy tak jak jestes w ciazy to to iz nie zrobisz testu nic nie pomoze

lvia zrob tescik jak najszybciej,nie boj sie..napewno bedzie negatywny,kochana nie schizuj sie tak tylko poprostu lec do lazienki zrobic tescik

Gość lvia
zorbie test jutro!dziś nie jestem na to gotowa! a jezeli moj chlopak sie jednak do mnie spuscił to pewno bede w ciazy tak?:(((((((((((((((((((((((

to zrob jutro rano bedzie pewniejsze,ale naprawde nie boj sie zreszta podziwiam ja bym wolała od razu zrobic nie wytrzymałąbym

To jezeli jestes zdrowa kobieta nie majaca problemow z hormonami i jestes pewna ze owulacja byla w okolicach 1-3 dni przed 17 dniem twojego cyklu to bardzo mozliwe.