Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeju jeju jeju

Wlasnie znalazlam to w internecie ..smutne.Nie chcialabym

Polecane posty

Gość jeju jeju jeju

byc na miejscu tych rodziców...:(:( smutne ale prawdziwe....to dzieje sie codziennie na całym swiecie..:( http://www.bryk.pl/teksty/gimnazjum/j%C4%99zyk_polski/listy/7950-list_po%C5%BCegnalny.html

Gość no az chce sie plakac
:(

Gość vdff
piekny list ale skoro byla tak szczesliwa i bylo jej dobrze dlaczego poelnila samobojstwo?

Gość jeju jeju jeju
nie mam pojęcia....ale az łzy lecą ..:( 14 letnia dziewczyna napisała taki list...bardzo piękny..ale jakze smutny i tragiczny:(

Gość matka123
niech nikt nigdy nie dostanie takiego listu od swojego dziecka.NIGDY.

przecież to jest pic na wodę! w necie można znaleźć pełno PRAWDZIWYCH listów pożegnalnych, które naprawdę wzruszają, ale to przecież jest jakiś pic!! nie widzicie tego??? Zaobaczcie wieśniary nawet gdzie to jest umieszczone?? BRYK , Gimnazjum, Listy - to zwykły list,a wy się podniecacie jakbyście były ograniczone jakieś!!!

Gość jeju jeju jeju
zakochana kryśka bo my w przeciwienstwie do Ciebie mamy jakies uczucia ..... Nawet jesli to tylko wypracowanie ...jest bardzo smutne...i wzrusza....

Gość vdff
jezeli to tylko wzor takiego listu to nie powinien byc pokazywany na tamtej stronie niemoralne dzieciaki moga to zobaczyc moze im to w jakis sposob zaimponuje i same kiedys napisza taki list dla mnie jezeli wlasne dziecko takby napisalo ten list i nie podalo powodu dla ktorego to zrobilo tylko podziekowania jakby wszystko bylo cudowne byloby jeszcze wiekszym bolem

po piersze \"Krysia\" nie \"Kryśka\" a po 2) czy ja powiedziałam, że nie wzrusza? powiedziałam, że jest takie prawdziwe jak cycki Elektrody, a tyś się tak oburzyła jakbyod tego miało zależeć twoje życie :)

to teraz się listy pożegnalne w szkołach na ocenę pisze??????? świat zwariował :(

Gość jeju jeju jeju
to jest straszne...wlasnie tez nie wiem o co chodzi....w szkołach takie rzeczy?;/;/

poczekajcie, przeciez niekoniecznie mogła popełnic samobójstwo, mogła byc śmiertelnie chora!! choć też uważam, ze to jakis wzór, ale głupie dawać dzieciom wzór listu tego typu

Według mnie, ten list został napisany przez osobę dorosłą. Popatrzcie, jak bogate słownictwo zostało tu użyte i to już w pierwszym zdaniu. Gdzieniegdzie tylko pojawiają się proste sformuowania. Poza tym, gdyby ten list był autentyczny, wspomniane byłoby coś na temat przyczyny, bo dzieci są szczere i z chwilą samobójstwa chcą sobie przynieść chociaż taką ulgę. Zdarza się, że dzieci w listach pożegnalnych piszą, że nie mogą lub nie chcą podać przyczyny tak dramatycznej decyzji.

Gość za młoda jestes
tego nienapisala 14latka to podpucha