Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vanvvbv

fajna madchen to miła i sympatyczna dziewczyna...

Polecane posty

Gość vanvvbv

na początku mnie irytowała ale pouibiłam ją:)

Gość taaa jasne
Wulgarna pseudokatoliczka, która łączy wiarę katolicką z uprawianiem seksu i nie widzi w tym nic dziwnego. Szczyt zakłamania.

Gość vanvvbv
To Wy jesteście głupie że gadacie księdzowi o seksie

Gość i sama o sobie topik
założyła.. żałosne..

taa jasne - pokjaz swoj czarny nick poza tym ja nigdy nie napisalam ze jestem katoliczka to raz, a dwa ze taki sa moje poglady, ja nie wierze ksiezom i mam do tego pelne prawo to dwa a trzy nie masz prawa mnie oceniam za moje poglady! i jaki szczyt zaklamania?

Gość taaa jasne
To nie jest kwestia poglądów. Albo jesteś katoliczką i przyjmujesz zasady wiary katolickiej albo się z nią nie zgadzasz i nie nazywasz się katoliczką. Nie można wybierać z wiary dogmatów, które ci odpowiadają a reszty odrzucać.

Gość vanvvbv
Ja założyłam ten topik!! A madchen zasługuje na uwagę bo nie jest klerykalna jak Wy i nie spowiada się z seksu obcemu facetowi.

taa jasne -a do ciebie jak do sciany powiedz mi gdzie ja napisalam ze jestem katoliczka? no gdzie? bo nie wydaje mi sie ze mam zaniki pamieci..

Gość vanvvbv
Nie czekaj one mają swoje i wszystko wiedzą najlepiej Tak trzymaj dziewczyno:) przeciwstawmy się moherom

dzieki za poparcie:P hehe:P a tak swoja droga to juz ktoras osoba z kolei pisze ze ja sadze iz jestem katoliczka;/ no kurde ;/

Gość vanvvbv
uprawiam seks,żyję bez ślubu z facetem i nie zamierzam spowiadac się jakiemus fagasowi:P Żyjemy w XXI wieku i musimy byc wyzwolone:)

wiesz, wyzwolenie to nie jest najwazniejsze w tym momencie ja nie mam zamiaru wierzyc jakiejs cipie ktora mi mowi co ja zle robie, a sama nie jest lepsza.. poza tym kazdy czlowiek powinien miec swoje zasady ktorymi sie powinien kierowac a nie ze ksieza cos ustalaja.. kazdy ma wolna wole o ile mi wiadomo..

Gość vanvvbv
Za to Cię cenie,że masz swoje poglady i ich bronisz, ksieża zabraniają seksu a sami go uprawiają,często nawet z prostytutkami a głupi naród im wierzy:D

w ogole dla mnie to nie do pomyslenia jest;/ okiej, w dawnych czasach ludzie gloszacy religie byli zupelnie innni, jakies inne podejscie mieli do tego i im mozna bylo wierzyc a teraz co? smiech na sali... pamietam jak do mojej prababci ksiadz przyszedl jak ja u niej bylam, boze, az mi zal kobiety bylo;/ poza tym, to co uslyszalam na koledzie od ksiedza przebilo wszystko - ze konbieta gwalcona nie broni sie bo to jej pasuje, to jest przyjemne dla niej i mysli sobie ze jesli juz ja ktos gwalci to, a co tam, niech bedzie zgwalcona.... - tak mysli ksiadz;/

Gość niecierpię takich ludzi
jak taaa jasne obłudna to ty jesteś, bo sama z wiarą nie masz nic wspólnego, ale komuś będziesz grzeszki wyliczać NIENAWIDZę TAKICH PERFIDNYCH LUDZI

Gość vanvvbv
madchen księża zawsze uprawiali seks,500 lat jeszcze bardziej otwarcie,to ludzie fałszywi,oczywiście może się wśród nich zdarzyć ktoś porzadny,nie zaprzeczam Dla mnie wyjawianie swoich intymnych przeżyć księdzu jest nie do pomyślenia

w ogole moim zdaniem spowiedz to glupota ;/ nie mozna samemu pomodlic sie do boga, w ciszy w domu? nie mozna samemu \'\'porozmawiac\'\' z bogiem? co mi po pokucie jak kazda osoba dostaje prawie taka sama pokute a jesli juz ja dostaje to i tak wiekszosc ja olewa.. generalnie jak kiedys w kosciele widzialam dosyc stare osoby przy konfesjonale - sorry ale co one tam robia?! czy az takie grzechy maja ze musza sie spowiadac? pamietaj ze kiedys ksiadz na religii mowil ze czesto przychodza stare babcie sie spowiadac i ich grzechy to ze pyskowala do mamy ( mama zapewne od kilku lat nie zyje ale to szczegol), ze byla niegrzeczna, itp... no ludzie;/ poza tym przeciez bog wie co za grzechy ludzie popelniaja wiec po co ta spowiedz?! Bog jest milosierny i wszystko wybacza wiec ja nie potrzebuje jakiegos glupka ktory chodzi w sukience;/

andrzej, u mnie tak samo ;) jakos lekarz nie wymaga ode mnie czegos w sprawach seksu, nie zakazuje, nie grozi... mnie nie interesuje co lekarz robi po pracy, jak rowniez lekarza nie interesuje ale ksieza to oczywisicie musi interesowac;/

Ja nie ufam nawet lekarzom... Zbyt mocno przejechalam sie na ich \"umiejetnosciach\'... Pozdrowienia z Cypru