Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kallinka9

UBRALAM KORONKOWA KOSZULKE, OTWORZYLAM WINO...

Polecane posty

Gość detektyw w sudanie
Masz dobra glowe do picia, jak i ja moze sie poznamy??

Gość lukavv
matka z dwiema corkami komiczne - zapal masz ale malo bystry jestes juz teraz mowie ci -nie dzwon po tych SPA bo za chwile jeszcze raz bedziesz musial

Gość bo komiczne to prawnik jest
i tak sie przyzwyczaił do kłamania, ze prawda to mu nawet niechcacy przez usta nie przejdzie. Wiecie, kwestia treningu :)

a co do slubu rodziciw to co w tym dziwnego?? ja 3 lata temu bylam na slubie swoich dzidkow!! i co?? i NIC. Kazdy sie hajta kiedy chce :)

Gość czy to jest problem
nawet jak odstroisz sie slicznie to i tak wybierze ja. PEwnie nawet nic nie robiac jest seksowniejsza od Ciebie:D

Gość musze cie oświecić
seksowna jest naturalnosć, a nie mocny makijaż:) najpiekniejsze sa kobiety które nie musza przy sobie wiele robic by byc seksowne

lukavv - my wiemy, że córka jest jedna, druga jest pasierbicą :D Mamy na to odpowiednie nagrania, na dyktafonach oczywiscie

\"seksowna jest naturalnosć, a nie mocny makijaż najpiekniejsze sa kobiety które nie musza przy sobie wiele robic by byc seksowne\" musze Cie oświcic... taka \"naturalnosc\", wymaga 3 godzin szykowania sie przez kobiete, zmarowania, kremowania i co tam one jeszcze robią...

Gość lukavv
komiczne - ztym nagraniem klamiesz i tyle. pewnie nie jest jednolite i jak ktos sie tym zajmie okaze sie ze dziewczna ma 3 siostry i 175 cm wzrostu

Gość hmmmmmmm..........
ja jestem ponoc na tzw.poziomie-wyksztalcona.z przyzwoitej rodziny,czytam wyborcza i forbsa nawet a i jeszcze wysoka jestem 182cm bedzie a mimo wszystko dalam sie wciagnac w ten topik,doczytalam do konca i sama nie wiem...dziwne wezme sie za powazne sprawy!lukavv wyczuwam w tobie bratnia dusze!

Gość lukavv
hmmmm ja czasami czuje w sobie taka potrzebe zjednoczenia sie z ludzmi na tym najbardziej podstawowym poziomie. i najlepiej jednej emocji. moze ldatego, ze na wyzszym poziomie nie bardzo mam partnerow? tu jest fajnie zdrada-kara zal-lzy itp. tak powinno byc

Gość Do kalinki.....
zupełnie nie rozumiem twojego postępowania....facet skoro cię zdradził to i tak uznał że dziewczyna jest atrakcyjniejsza, ładniejsza od ciebie. Przecież gdyby była taka jak ty lub jeszcze gorsza to by tego nie zrobił bo i po co skoro ma swoją dziwcyznę na tym samym pułapie "fizycznym". Poza tym nawet jeśli się maxymalnie odpicujesz, wydepilujesz, wysmarujesz, wypachnisz itd. to i tak nie zmieni to jego zdania na temat twojego i jej (tej z którą cię zdradził) wyglądu.Ty myślisz że szyku zadasz a jego i tak kręci bardziej ona-bo np.ma ładniejsze ciało, biust, twarz, jest wyższa itd. I na koniec -zupełnie nie rozumiem jak facet może zdradzic a ty nadal z nim jesteś i robisz to z nim.W dodatku robisz dla niego te wszystkie wysiłki z z koronkową koszulką,winem itd. Po zdradzie powinnas panu podziekowac a nie jeszcze się wysilac. Jutro znajdzie pewnie kolejną ładniejszą od ciebie. Już nie mówiąc że jak zdradził to znaczy że ma cię w dupie i taka jest brutalna prawda i to że nadal z nim jesteś po tej zdradzie jeszcze bardziej zniesmacza i zniechęca go do ciebie...........

lukavv - nie kłamie, mówię prawdę. Za to Wy jesteście wszyscy częścią układu, szarej sieci i niechybnie wykształciuchami... Ale już zaczynamy lustrację wszystkich Waszych wypowiedzi na tym forum i niedługo zaczną się pierwsze aresztowania!!

Gość lukavv
odpowiadam uczciwi moga spac spokojnie dobranoc

Gość Słoneczko_22
a ja mysle, ze osoby ktore atakuja kalinke i mowia, ze to prowokacja poprostu nigdy nei znalazly sie w takiej sytuacji jak ona.Nie wiecie jak to jest gdy osoba z ktora jestescie dlugo niszcze wszystkie marzenia i wspolne plany.Nie macie racji mowiac ze pewnie tamta byla atrakcyjniejsza, facet poprstu ma nieraz chwile slabosci ktore powinien umiec opanowac i zachowac sie jak facet a nei jak pies na suki, i w takiej chwili bierze to co jest pod nosem ,bierze ta ktora sie do niego umizguje pomimo ze jego dziewczyna z ktora jest od dawna jest o wiele lepsza ladniejsza seksowniejsza i nic jej nie brakuje moglaby miec niejednego faceta i wielu za nia sie oglada, to on na ta chwile zapomina o niej i dopiero potem gdy ja widzi i ma porownanie wie co zrobil zle i zaczyna zalowac tym bardziej jesli kobieta tak jak kalinka jest na tyle odwazna by dac mu poczuc choc przez chwile ostatia juz w jego zyciu co mgl miec a czego nigdy juz nei bedzie mial

Gość Słoneczko_22
znam wielu facetów którzy zdradzaja, co wiecej twierdza ze kochaja swoja dziewczyne a sex uprawiaja z inna bo tamtej akurat nei ma albo ze to juz ostatni raz, a gdy sie pytam co zrobiliby gdyby dziewczyna ich zdradzila to odpowiadaja ze zabiliby faceta...Kobieta nie jest taka (choc nei kazda zapewne)by rzucac sie na ta druga z pazurami czy piesciami jesli ma troche odwagi to potrafi to zalatwic w inny sposob.A wy jestescie bez serca bo dziewczyna mowi co zaplanowala choc w glebi serca wciaz napewno czuje sie skrzywdzona a wy ja jeszcze potepiacie,nie napisala tego po to by ludzie ja potepiali a po to by podtrzymali na duchu w chwili gdy jest jej zle i tego potzebuje...zwrocila sie z tym do osob ktrych nei zna i ktore nie znaja jej bo tak jest latwiej pogadac niz z osobami ktore Cie znaja i potem w jakis sposob skrytykuja ze robi z siebie taka czy owaka dziewczyne bez honoru i klasy...

Gość nie zdradzona chyba
Ja mysle, ze dobrze zrobiła. I całe szczescie , ze do seksu nie doszło. wtedy może by straciła do siebie szacunek. Po co po jakiejs innej... Trzymaj sie ciepło, wytrwałosci zycze :)

Gość Słoneczko_22
jasne ze dobrze,szkoda tylko ze nie dokonca wyszlo tak jak zaplanowala nie koniecznie musialo dojsc do stosunku ale gdyby bez histerii bylo to wyszlo by napewno jeszcze lepiej...choc r5ozumiem ze ciezko bylo sie jej powstrzymac ...niestety znam ten bol bo saa go kiedys doswiadczylam,moze i moj chlopak sie nie bzykal z nia przynajmniej tak twierdzil ale calowali sie ..zaprosil do domu on zrobil jej minetke a ona mu zwalila konia reka..takie zdal mi relacje...boli??kurewsko....;/

Gość a czemu wlasciwie masz L4

Gość Słoneczko_22
dlatego tez wierze w zdrade mimo ze dziewczynie moze niczego nie brakowac ,tamta podobno byla gorsza i wogole brzydka i glupia...mi w sumie niczego nei brakuje kompleksow nie mam,na brak powodzenie nie narzekam,propozycji by zostać fotomodelką miałam od grona i ciut ciut (na modelke jestem za mała -mam tylko 169) ale mnie to nie interesowało nigdy,wielu sie za mna oglada ...czemu wiec zdradzil??bo był niedojrzały...do teraz tego żałuje bo zepsuło to wiele ...

Gość inna całkiem inna.....
Haloooooooo! Autorka bardzo przypomina mi mnie samą, w sposobie wypowiedzi na forum, i zagarnęła moje charakterystyczne wyrażenie "HALO" właśnie......... hmmm.........zastanawiające To muszę być ja sama, kurczę no dobrze, nudzę sie i od jakiegoś czasu udzielam się na forum, muszę na przyszłość przemyśleć aby moje posty pod różnymi nickami nie posiadały podobnych cech, zbyt rozpoznawalnych Wybaczcie ;)

uuuuuuuuuuupppppppppppppppp

:D

Dlaczego nie chcecie już ze mną pisać? To ja kallinka :)

Gość dac jej wodki....
brawo dla tej Pani!! Kalinka pozdro 🖐️

wodka dla tej pani...... Dzięki, staram się ;)

dac jej wodki.... przepraszam bardzo :)

ej;) ja moje HALO używam od dzieciństwa:) cały dzien sie byczyłam...ex dzwonił 7 razy;) nie odebrałam:)